Vispirms jums ir nepieciešams sasmalcināt sīpolus un burkānus mazos gabaliņos. Pēc tam uzkarsē pannā augu eļļu un apcep dārzeņus līdz zeltaini brūnai. Tas burtiski aizņem 2-3 minūtes.
Protams, lai tas būtu apmierinošs, jums jāpievieno gaļa. Kādas vakariņas visbiežāk gatavojat sev vai savai ģimenei? Rakstiet savas atbildes komentāros zem šī raksta! Mani ļoti interesē jūsu idejas.
Vistas fileju sagriež nelielos kubiņos. Pārliek uz pannas un vāra uz vidējas uguns, maisot 3-4 minūtes.
Pievienojiet pannā tomātu pastu.
Lasi vēl: Maks pārplīsīs no lielas naudas: Globa prognozēja vērienīgu naudas veiksmi trim zvaigžņu zīmēm no 27. jūnija
Sāls un pipari.
Turpiniet gatavot uz lēnas uguns 7 minūtes.
Pievienojiet pannā makaronus.
Pievienojiet ūdeni un turpiniet gatavot uz vidējas uguns 10 minūtes. Iesaku pannu pārklāt ar vāku. Jūs pat varat pagatavot ēdienu katliņā.
Neskatoties uz vienkāršību, tas izrādās ļoti garšīgs.
Mans padoms: lai ātri pagatavotu gardas, sātīgas vakariņas, kombinējiet makaronus ar vistu. Tas gatavo daudz ātrāk nekā citi. Ja ledusskapī ir maltā gaļa, noderēs arī makaronu ar gaļu recepte. Gatavošanas princips paliek tāds pats kā iepriekš. Ātrās vakariņas arī būs itāļu gaumē!
Lasi vēl: Sajauciet zobu pastu ar sāli, un jūs iegūstat pastu, kas var notīrīt gandrīz jebko.
Tas arī viss – ēdiens man patīk pēc garšas, bet recepte – ātruma un vienkāršības dēļ. Un tu? Ja piekrīti man, atzīmē rakstam jau tagad!
Tevi noteikti interesēs
- Vistas krūtiņa nekad vairs nebūs sausa, ja pagatavosiet to šādi – tā būs labāka nekā restorānāby Anete Vītola
- Daugavpils stacija – vilcienā iekāpj blondīne, viņai zvana telefons. Es nejauši dzirdu sarunu, kuru līdz šim brīdim nespēju aizmirstby Rinalds Bergmanis
- Mūziķis Ainars Mielavs skarbi izteicis par “Straumes” veidotājiem: Abiem latviešu džekiem ir nedaudz “aizbraucis jumts”by Laura Blūma