Kabaču sezonā ir grēks šo dārzeni virtuvē neizmantot maksimāli. Ja pankūkas, sautējumi, vafeles jau ir apnikušas, mēģiniet pagatavot kabačus mīklā.
Gardajai kabaču uzkodai jums vajadzēs sagatavot siera mērci, kurā jāpanē kabači! Jūsu ģimenes locekļi un viesi būs vienkārši sajūsmā
Sastāvdaļas:
2 kabači
150 grami skābais krējums (10 procenti)
100 grami ciets siers
90 grami milti
50 mililitri piena
1 ola
2 tējkarotes Provansas garšvielas
Garšaugi
2 ēdamkarotes augu eļļas
Sāls un malti melnie pipari pēc garšas.
Pagatavošana:
Lasīt vēl: Garšīgākus gurķus neatrast! Šī recepte ir pati labākā
Lasi arī: Es vairs “Kurmi” nepērku. Ar vienu ēdamkaroti mājas līdzekļa pietiek, lai atbrīvotos no aizsērējuma
Kabačus labi noskalo zem tekoša ūdens, nosusina ar papīra dvieli un sagriež kubiņos. Ielieciet gabalus dziļā bļodā, pievienojiet sāli un atstājiet piecas līdz desmit minūtes, lai tie izdala sulu.
Tevi arī varētu interesēt
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Eksperti dalās padomos, kā padarīt dārzu starojošu gada pēdējos mēnešos – piešķir savam dārzam iespaidīgu sezonas noslēgumu
- Šī planēta ir divarpus reižu lielāka par Zemi, uz tās ir dzīvība un okeāni: zinātnieki nāk klajā ar pārsteidzošiem faktiem
- Marta pat nenojauta, ko vīramāte dara viņas un vīra dzīvoklī, kamēr abi ir prom
- Kā pareizi sagatavot krizantēmas uz ziemu – tas jādara oktobrī: 6 padomi no slavenas dārznieces
- Pērku vairumā, bet veikala pārdevēja skatījās uz mani ar nosodījumu; labākie veidi, kā izmantot trauku mazgāšanas tabletes
- Ķīnietis divus gadus dzīvo Latvijā un beidzot nolēma atklāt 9 mūsu ieradumus, kas viņu pārsteidz