Tikmēr sagatavojiet mīklu. Dziļā bļodā sakuļ olu, pievieno pienu un skābo krējumu, labi samaisa. Nākamā sastāvdaļa ir milti.
Tos beram pa daļām, nepārtraukti maisot, lai beigās sanāk viendabīgas konsistences maisījums. Produktiem pievieno smalki sarīvētu sieru, vēlreiz labi samaisa un noliek malā – mīkla gatava.
Sagrieztos kabaču gabaliņus nosusina ar papīra dvieļiem un apviļā miltos, pievienojot Provansas garšaugus un melnos piparus.
Lasi arī: Noslēpumi, kā pagatavot mīklu panēšanai, par kuriem nezina pat mamma
Lasi arī: Es vairs “Kurmi” nepērku. Ar vienu ēdamkaroti mājas līdzekļa pietiek, lai atbrīvotos no aizsērējuma
Uz plīts sakarsē ar augu eļļu ieziestu pannu, iemērc kabačus mīklā un liek uz pannas nelielā attālumā vienu no otras. Cep līdz kabači ir jaukā zeltainā krāsā. Gatavos gabaliņus liek uz šķīvja, kas apklāts ar papīra dvieli, lai tas uzsūktu liekos taukus. Pēc īsa brīža pasniedz!
Piezīme: šie kabači lieliski sader ar skābā krējuma mērci. Lai to pagatavotu, bļodā ielieciet skābo krējumu, pievienojiet dažas ķiploka daiviņas, kas izlaistas caur presi, un smalki sagrieztas dilles. Sāli pievieno pēc garšas un samaisa.
Arī interesanti: Garšīgākus gurķus neatrast! Šī recepte ir pati labākā
Tevi noteikti interesēs
- Šīs 4 zodiaka zīmes 26. novembrī var sagaidīt negaidītas Visuma dāvanas
- Kāpēc šodien uz ielas jāatrod monētiņa: kas ar to jādara un ko tas nozīmē – senču paražas 25. novembrim
- Peles un žurkas turēsies pa gabalu un vairs nenāks, ja mājās turēsi vienu pavisam parastu sadzīves lietu
- Vectēvs laukos atklāja veco triku: pelni cementa vietā – recepte, kas tur stiprāk par akmeni
- Priecīga ziņa ”Omniva” klientiem: ”Sākot no 2026.gada gaidāmas izmaiņas saistībā ar pakomātiem”
- 5 lietas, kas jāizdara līdz 6. decembrim: pretējā gadījumā veiksme jūs pametīs







