Tikmēr sagatavojiet mīklu. Dziļā bļodā sakuļ olu, pievieno pienu un skābo krējumu, labi samaisa. Nākamā sastāvdaļa ir milti.
Tos beram pa daļām, nepārtraukti maisot, lai beigās sanāk viendabīgas konsistences maisījums. Produktiem pievieno smalki sarīvētu sieru, vēlreiz labi samaisa un noliek malā – mīkla gatava.
Sagrieztos kabaču gabaliņus nosusina ar papīra dvieļiem un apviļā miltos, pievienojot Provansas garšaugus un melnos piparus.
Lasi arī: Noslēpumi, kā pagatavot mīklu panēšanai, par kuriem nezina pat mamma
Lasi arī: Es vairs “Kurmi” nepērku. Ar vienu ēdamkaroti mājas līdzekļa pietiek, lai atbrīvotos no aizsērējuma
Uz plīts sakarsē ar augu eļļu ieziestu pannu, iemērc kabačus mīklā un liek uz pannas nelielā attālumā vienu no otras. Cep līdz kabači ir jaukā zeltainā krāsā. Gatavos gabaliņus liek uz šķīvja, kas apklāts ar papīra dvieli, lai tas uzsūktu liekos taukus. Pēc īsa brīža pasniedz!
Piezīme: šie kabači lieliski sader ar skābā krējuma mērci. Lai to pagatavotu, bļodā ielieciet skābo krējumu, pievienojiet dažas ķiploka daiviņas, kas izlaistas caur presi, un smalki sagrieztas dilles. Sāli pievieno pēc garšas un samaisa.