Nereāli garšīgs “smēriņš” uz maizes: tik vienkāršs un lēts, ka to gribas gatavot katrās brokastīs

Foto – ekrānuzņēmums

Sātīga, aromātiska maizīte ar super garšīgu smēriņu ir labākais, ko var pagatavot dienas iesākumā – tātad, brokastīs vai arī tad, kad gribas kaut ko “uzkost”, bet nav laika gatavot pusdienas – tātad, uzkodu reizēm.

Šajā rakstā mēs jums atklāsim, kā var pagatavot ļoti vienkāršu, bet ļoti garšīgu smēriņu, kas izmaksā tik lēti, ka to varētu ēst karotēm.

Šī recepte ir ļoti vienkārša, bet smēriņš izdodas ļoti garšīgs. Receptē tiek izmantotas konservētas sardīnes, bet jūs varat izmantot jebkurus zivs konservus, kas jums pašiem labāk garšo!

Sastāvdaļas:

Foto – ekrānuzņēmums

Sardīnes – 130 grami (konservs)
Olas – 3 gab.
Sīpoli – 1 neliels gab.
Dilles – saišķis
Etiķis – 1 tējkarote
Cukurs – 0,5 tējkarote
Šķipsniņa sāls
Malti melnie pipari – pēc garšas
Majonēze – 1-2 ēdamkarotes

Lasi vēl: Tradicionālie salāti ar modernu akcentu – krabju salātu recepte 

Pagatavošanas metode:

Foto – ekrānuzņēmums

1. Novāra olas, tās atdzesē, noloba un sarīvē uz rupjās rīves.

2. Smalki sagriež sīpolu, aplej to ar etiķi, pievieno sāli un nedaudz cukura, atstāj uz 15 minūtēm “ievilkties”.

3. Smalki sagriež dilles, pievieno traukā pie olām, pievieno arī sāli un piparus. Kad laiks pagājis, turpat pievieno arī marinētos sīpolus. Visu kārtīgi sajauc.

4. Atver zivju konservus, notecina lieko šķidrumu, saspaida tos kārtīgi ar dakšiņu un liek klāt visām pārējām sastāvdaļām. Pievieno majonēzi un visu kārtīgi samaisa. Ja nepieciešams, pievieno vēl sāli un piparus.

Kāpēc nekad nevajadzētu mest pelmeņus verdošā ūdenī – kļūda, ko visi pieļaujam

Bauda ar maizīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment