3. Smalki sagriež dilles, pievieno traukā pie olām, pievieno arī sāli un piparus. Kad laiks pagājis, turpat pievieno arī marinētos sīpolus. Visu kārtīgi sajauc.
4. Atver zivju konservus, notecina lieko šķidrumu, saspaida tos kārtīgi ar dakšiņu un liek klāt visām pārējām sastāvdaļām. Pievieno majonēzi un visu kārtīgi samaisa. Ja nepieciešams, pievieno vēl sāli un piparus.
Bauda ar maizīti!
Lasi vēl: Kuras zodiaka zīmes sievietes nedrīkstētu valkāt zeltu
Sastāvdaļas:
Sardīnes – 130 grami (konservs)
Olas – 3 gab.
Sīpoli – 1 neliels gab.
Dilles – saišķis
Etiķis – 1 tējkarote
Cukurs – 0,5 tējkarote
Šķipsniņa sāls
Malti melnie pipari – pēc garšas
Majonēze – 1-2 ēdamkarotes
Sardīnēm ir dabīgs, viegls sāļums, kas labi sader ar maizes smērēm. Šis sāļums līdzsvaro citas sastāvdaļas, piemēram, majonēzi, radot bagātīgu un sabalansētu garšas kombināciju.
Sardīnes viegli pielāgojas citu garšu kombinācijām. Tās labi sader ar ķiplokiem, sīpoliem, dillēm, pētersīļiem un citronu sulu, kas piedod smērei svaigumu un garšas nianses. To var variēt pēc gaumes, lai izveidotu gan maigāku, gan intensīvāku smēri.