Neredzēti joki, kā Tu kādam vari uzlabot dienu!

Lielākajai daļai cilvēku labāk iet pie sirds citu cilvēku izjokošana, nevis būt izjokotajiem, tāpēc ir vērts piedomāt pie jokiem, kurus tu pats vari izstrādāt, lai nepaliktu atbildi parādā, ja nu kāds cits ir jau tevi izjokojis.

Viss ir atkarīgs no tavas drosmes, idejām, cik lielu enerģiju un darbu tu esi gatavs ieguldīt joka realizēšanā. Daži no tiem var aizņemt vairāk laika vai līdzekļu, bet tas ir noteikti tā vērts, lai redzētu izjokoto cilvēku reakcijas!

  1. Tava galva iekonservēta burkā, ledusskapī. Tavi kolēģi noteikti nevēlētos ko tādu atrast biroja ledusskapī.Your head in a jar, in the fridge prank.
  2. Taure kā durvju/sienas aizsarg elements.The classic airhorn as door/wall protector trick.
  3. Ja tu vēlies atradināt savu draugu no Coca-colas lietošanas, tad viņš tev būs pateicīgs par šo joku! Sprite + sojas mērce ir jaunā Coca-colas recepte!
  4. Tuk, tuk! Kas tur ir? Nikolas Keidžs!Nicholas Cage calling.
  5. Ofisa balonu ballīte. Ja gribi būt mazliet velnišķīgs, tad piepildi balonus ar spīdumiem.Office balloon party.
  6. Kādam kārumniekam šis “saldējums” ilgi paliks atmiņā! Uztaisi saldējumu no kartupeļu biezputras un mērces, dekorē ar ķirštomātiņu.Make ice cream out of mashed potatoes and gravy.
  7. Kreses augs tava kolēģa klaviatūrā. Šim ir nepieciešama agrāka sagatavošanās.The old planting-cress-in-the-keyboard classic.

Avots: buzzfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment