Nesabojā savu neticamo veiksmi, kas tuvojas straujiem soļiem: eksperti nosauc 3 Zvaigžņu zīmes, kam tuvākajās dienās jābūt ļoti uzmanīgām

Foto – Pexels

Dvīņi

Arī Dvīņi neprot sēdēt mierā, un arī tad, kad runa ir par karjeru. Taču šobrīd jūsu karjerā ir vajadzīga pauze. Izcili būtu, ja jūs dodos kādā atvaļinājumā un atslēgtu telefonu. Jo jūs gandrīz ar garantiju pieņemsiet nepareizus lēmumus savā darbā, un tas jūs nevis motivēs, bet gan pazudinās. Tāpēc mieru, tikai mieru un viss atrisināsies. Jūsu riskantais laiks sāksies 24.jūlijā un ilgst līdz 7.augustam.

Lauva

Foto – Pexels

Nepieciešams apstāties un nogaidīt arī lauvām. Tieši šobrīd, tieši tagad. Visticamāk, ka iekšēji jums ir sajūta, ka ir šaubas, ir neziņa un ir iesācies tāds kā meklējumu periods. Tomēr izpratne par to, kā rīkoties nāks tikai pēc klusuma un pārdomu pauzes. Neko nevajag sasteigt, tas nekādā veidā jums nepalīdzēs un nenāks par labu. Ezotērikas speciālisti brīdina, ka jābūt īpaši uzmanīgiem visā, kas attiecas uz darbu un attiecībām. Jūsu laika periods, kad ievērot šos padomus sāksies 21.jūlijā un ilgs līdz 28.jūlijam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment