Šis ir ļoti ātrs un garšīgs veids, kā mājās marinēt makreles. Šādā marinādē makrele iznāk garšīga, maiga un mazsālīta.
Marinēta makrele – maiga un mazsālīta. Šī garša pilna zivsēdiena sagatavošana ir vienkārša un baudāma. Pievienojot mazsālīgu marinādi, makrele iegūst bagātīgu garšas profilu, saglabājot tās maigo tekstūru.
Makrele ir zivs, kas pieder pelēcīšu dzimtai, un to bieži var atrast Atlantijas okeāna, Ziemeļjūras un Baltijas jūras teritorijās. Šī zivs ir pazīstama ar savu spēcīgo garšu un mīksto tekstūru.
Tā ir arī bagāta ar Omega-3 taukskābēm un citiem uzturvielām, tādēļ ir iecienīta kā veselīga uztura sastāvdaļa.
Krabju nūjiņu salāti jaunā versijā: Nestandarta recepte, apēdīs un prasīs vēl
Makreles tiek marinētas, lai uzlabotu tās garšu un tekstūru. Marināde parasti satur skābumu (piemēram, citrona sulu vai etiķi), eļļu, garšaugus un citus garšvielas.
Šīs sastāvdaļas palīdz uzlabot makreles dabisko garšu, piešķirot tai papildu aromātu un garšu nianses. Marinēšana arī palīdz mīkstināt zivju šķiedras, padarot tos maigākus un vieglāk ēdamus. Tādējādi, marinēta makrele ir garšīgs un veselīgs ēdiens, ko baudīt dažādos ēdienos.
Sastāvdaļas:
Makrele – 1 gabals
Tomāti – 2
Sīpols – 1
Pētersīļi – neliels saišķis
Ķiploki – 2 daiviņas
Sojas mērce – 3 ēdamkarotes
Augu eļļa – 1 ēdamkarote
Ābolu sidra etiķis – 1 ēdamkarote
Melnie pipari – pēc garšas
Sāls – 2 tējkarotes
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu! + VIDEO pamācība
Tevi noteikti interesēs
- Man piezvanīja no valsts pārvaldes un vārds pa vārdam man ”noskaitīja” 4000 eiro: kā tas beidzās
- Ir pienākusi jauna informācija: meteorologi krasi koriģējuši prognozi uz 30. oktobri
- Aizdzinu savu BMW uz remontu Rīgā, bet galu galā paliku bez 2000 eiro, bez pašas mašīnas un ar milzu parādu
- Mīksti un aromātiski kefīra cepumi — gatavoju 5 minūtēs, lieliski sader ar tasi tējas
- Kāpēc daudzi pavāri pievieno miltus ceptiem kartupeļiem
- Es atstāju sievu un bērnus un aizbraucu uz ārzemēm, un pēc diviem mēnešiem sapratu, ka bez viņiem iztieku lieliski








