Nespēju pagūt piepirkt makreles: es jums parādīšu, kā es tās neparasti marinēju. Visi mani draugi jau ir nokopējuši recepti

Pagatavošanas metode:

1. Makrelei nogriež galvu un izņem iekšpusi. Nomazgā un nosusina ar papīra dvieļiem.

 

2. Zivi sagriež porcijās.

3. Sīpolu smalki sagriež.

4. Sagrieziet divus tomātus un pievienojiet tos sīpoliem.

5. Smalki sasmalciniet nelielu ķekaru pētersīļu.

6. Pievieno 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas, 3 ēdamkarotes sojas mērces, 1 ēdamkaroti augu eļļas, 1 ēdamkaroti ābolu etiķa, melnos piparus

pēc garšas un 2 tējkarotes sāls.

7. Visu labi samaisa, pārvēršot mērcē.

8. Ieberiet mērci traukā tā, lai tā pilnībā pārklātu dibenu.

9. Tad ievietojiet zivis un pārlejiet tās ar pārējo mērci.

10. Nosedziet ar vāku un ievietojiet ledusskapī uz 24 stundām.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Krabju nūjiņu salāti jaunā versijā: Nestandarta recepte, apēdīs un prasīs vēl

 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 58%

0%

 

VIDEO pamācība:

 

Kā jums patīk šī recepte? Dalieties komentāros!

Leave a Comment