Pagatavošanas metode:
1. Makrelei nogriež galvu un izņem iekšpusi. Nomazgā un nosusina ar papīra dvieļiem.
2. Zivi sagriež porcijās.
3. Sīpolu smalki sagriež.
4. Sagrieziet divus tomātus un pievienojiet tos sīpoliem.
5. Smalki sasmalciniet nelielu ķekaru pētersīļu.
6. Pievieno 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas, 3 ēdamkarotes sojas mērces, 1 ēdamkaroti augu eļļas, 1 ēdamkaroti ābolu etiķa, melnos piparus
pēc garšas un 2 tējkarotes sāls.
7. Visu labi samaisa, pārvēršot mērcē.
8. Ieberiet mērci traukā tā, lai tā pilnībā pārklātu dibenu.
9. Tad ievietojiet zivis un pārlejiet tās ar pārējo mērci.
10. Nosedziet ar vāku un ievietojiet ledusskapī uz 24 stundām.
Krabju nūjiņu salāti jaunā versijā: Nestandarta recepte, apēdīs un prasīs vēl
VIDEO pamācība:
Kā jums patīk šī recepte? Dalieties komentāros!
Tevi noteikti interesēs
- Lasis kļūs patīkami sulīgs un garšām piepildīts, ja to pārklāsiet ar trim vienkāršām sastāvdaļām, ko iecienījis itāļu pavārs
- Māsa Elīna ar savu ģimeni ievācās dzīvoklī man pretī; sākumā palūdza izņemt bērnu no skolas, vēlāk jau noteica ko man darīt – ko mēs no šī ieguvām
- ”Omniva” gatavojas īpašnieka maiņai: ko tas nozīmē un kā tas varētu skart klientus
- “Sākot ar šo mēnesi, mums ir atsevišķi budžeti,” Māris teica, noliekot malā savu krūzi ar neizdzerto kafiju
- Lai gan daudzi autovadītāji Latvijā joprojām brauc ar šādu ”tūningu”, par to uz ceļa var ne tikai anulēt TA, bet arī piemērot sodu
- Eiropas Komisija sāk pārkāpumu procedūru pret Latviju


















