Pagatavošanas metode:
1. Makrelei nogriež galvu un izņem iekšpusi. Nomazgā un nosusina ar papīra dvieļiem.
2. Zivi sagriež porcijās.
3. Sīpolu smalki sagriež.
4. Sagrieziet divus tomātus un pievienojiet tos sīpoliem.
5. Smalki sasmalciniet nelielu ķekaru pētersīļu.
6. Pievieno 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas, 3 ēdamkarotes sojas mērces, 1 ēdamkaroti augu eļļas, 1 ēdamkaroti ābolu etiķa, melnos piparus
pēc garšas un 2 tējkarotes sāls.
7. Visu labi samaisa, pārvēršot mērcē.
8. Ieberiet mērci traukā tā, lai tā pilnībā pārklātu dibenu.
9. Tad ievietojiet zivis un pārlejiet tās ar pārējo mērci.
10. Nosedziet ar vāku un ievietojiet ledusskapī uz 24 stundām.
Krabju nūjiņu salāti jaunā versijā: Nestandarta recepte, apēdīs un prasīs vēl
VIDEO pamācība:
Kā jums patīk šī recepte? Dalieties komentāros!
Tevi noteikti interesēs
- Sinoptiķi atklāj, vai novembra mēnesis atnesīs pirmo sniegputeni: ”Katrā ziņā, viegli nebūs…”
- Uzaugu Kanādā, un šīs ir lietas, ko nesaprotu par latviešu sievietēm: ”Kā jūs to varat darīt”
- Šāda situācija raksturīga pēdējo gadu tendencēm… Meteorologs Toms Bricis prognozē sala, sniega un kārtīgas ziemas iestāšanos Latvijā
- Kāpēc kaķis izvēlas tieši tevi: 4 galvenie faktori, kas to ietekmē
- Sargā ģimenes mieru un laimi: 8 augi, kas jānoliek savas mājas guļamistabā
- No 1. janvāra stāsies spēkā ātruma ierobežojums gājējiem – skaidrojam kurā valstī
















