Nesteidzieties mainīt vecos plastmasas logus. Meistars ir parādījis atjautīgu triku

Piekritīsiet, ka jūsu mājoklī vienmēr jābūt siltam, neatkarīgi no ārā valdošajiem laikapstākļiem – sniega, stipra vēja un lietus. Nesen mums bija vējaina diena, un es sapratu, ka pūš pa spraugām. Es jau biju sarūgtināts, ka man būs jātērē daudz naudas, lai salabotu logus, un izsaucu meistaru, lai sāktu ar to. Jūs nevarat iedomāties, cik priecīgs biju, kad viņš man paziņoja, ka logi nav jāmaina.

Kā izrādās, mūsdienu plastmasas logiem ir viena diezgan interesanta iezīme: jūs varat paši regulēt loga montāžas pakāpi pie rāmja. Meistars man parādīja vienu atjautīgu triku, un tagad pa spraugām nemaz netiek vējš. Esmu iemācījusi šo metodi visām savām draudzenēm, un vēlos to parādīt arī jums.

Tāpēc ir nepieciešams atvērt logu un atrast nelielu cilindru ar iegriezumu sānu daļā. Tieši šis iegriezums nosaka loga saķeres pakāpi ar rāmi. Ja iegriezums skatās uz augšu, tad režīms ir vidējs; ja iegriezums skatās uz ielas pusi, tas nozīmē, ka jūsu logi ir vasaras režīmā, ja iegriezums skatās uz plakano pusi, tas nozīmē, ka logi ir ziemas režīmā, un jūs varat nebaidīties no sala.

Bet kā mainīt logu vasaras/vidējā režīma, režīmu uz ziemas režīmu?

Viss ir ļoti vienkārši. Paņemiet sešstūri, bet ja jums tāda nav, tad derēs knaibles.

Lasi vēl: Laimes putns sēdēs tev virs galvas: Volodina nosauc zīmi, kas 15. jūlijā sāks jaunu dzīvi

Viss, kas jums jādara, ir pārliecināties, ka iecirtums ir vērsts uz mājas iekšpusi, tas ir, uzlieciet instrumentu un pagrieziet.

Mammai ir jau pāri 40, taču viņa izskatās tik jauna. Viņa atzinās, ka ikdienā sajauc lēto želatīnu ar…

Tagad jūs zināt, kā nosiltināt savu māju, netērējot tam naudu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment