Neticami gardi “slinkie” belaši! Mūsmājās tie pazūd no galda acumirklī, pat nepaspēj atdzist!

Šis ir ātrākais un vienkāršākais veids, kā pagatavot “slinkos” belašus! Ja tev ir ļoti maz laika, bet gribas kaut ko garšīgu, šī recepte ir domāta tev. Viss ir ļoti vienkārši!

 

“Slinkie” belaši garšo visiem bez izņēmuma, pasniedzu tos kā uzkodu, vakariņās vai gatavoju piknikam.

Kā pagatavot:

Bļodā sajaucam malto gaļu (es izmantoju tītara gaļu), olu, sāli un maltus melnos piparus.

Pievienojam nedaudz diļļu, pētersīļu, lociņu un visu kārtīgi samaisām.

Bageti sagriežiem 1,5 centimetru biezās šķēlītēs.

Cepamo pannu iesmērējam ar augu eļļu un ieliekam tajā bagetes šķēlītes.

Pēc tam no maltās gaļas veidojam kotletes un liekam uz bagetes šķēlītēm.

Bļodā sajaucam divas olas, pienu, sāli.

Ielejam maisījumu pannā uz bagetes šķēlītēm.

Liekam cepeškrāsnī uz 20 minūtēm 180 grādu temperatūrā.

Izņemam no cepeškrāsns un pārkaisām ar sieru. Liekam cepeškrāsnī vēl uz 5 minūtēm 180 grādu temperatūrā.

“Slinkie” belaši ir gatavi! Virsū uzkaisām nedaudz zaļumu.

“Slinkie” belaši ir ļoti garšīgi, pēc garšas atgādina parastos belašus. Bagete piesūcas ar pienu un olām un kļūst līdzīga mīklai.

 

Ja tev noderēja šī recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies sociālajos tīklos! Priecāsimies arī par taviem komentāriem!

Leave a Comment