Neticami maigs, aromātisks un fantastiski garšīgs ēdiens: tā omleti gatavo Turcijā (recepte)

3. Samazina temperatūru līdz vidējai. Iesit olas tomātu masā un vienmērīgi izmaisa. Turpina visu sautēt.

4. Sarīvē uz rupjās rīves mozarella sieru un ber iekšā pannā. Uzliek pannai vāku un uz lēnas uguns turpina visu gatavot vēl 3 līdz 4 minūtes. Līdz siers ir pavisam izkusis un olas ir gatavas.

Lasi vēl: Šādi gatavotus kartupeļus es ēdu pirmo reizi dzīvē: restorāna recepte, kā no tiem pagatavot patiešām izcilu ēdienu

5. Beigās ēdienu pārkaisa ar sumaka garšvielu. Ēdienu pasniedz ar grauzdētu maizi un izbauda!

Būs grūti: Šīs 3 zvaigžņu zīmes saskarsies ar grūtībām sākot no 2024. gada 3. augusta

Sastāvdaļas:

5 – 6 olas
5 lieli tomāti (nomizoti un sagriezti)
1 zaļš saldais pipariņš
Sāls un pipari pēc garšas
1 tējkarote sarkanā čili
2 ēdamkarotes sviesta
1 tējkarote sumaka (sausā garšviela)
1 glāze Mocarellas siera
Maize (grauzdēta) – pasniegšanai

 

Dažādos reģionos mēdz pievienot arī citas sastāvdaļas, piemēram, baltos sierus, garšaugus vai garšvielas, lai piešķirtu ēdienam papildu garšu un tekstūru.

Menemen ir ne tikai garšīgs, bet arī barojošs ēdiens, kas sniedz enerģiju un uzturvielas, lai labi sāktu dienu. Tā vienkāršība un pielāgojamība padara to par iecienītu izvēli daudzās mājsaimniecībās, un tas bieži vien kļūst par ģimenes iecienītāko ēdienu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment