Neticami pasakains rudens: ķīniešu prognoze stāsta, kādus pārsteigumus liktenis 2024. gada septembrī ir sagatavojis katrai zīmei

Septembris tūliņ būs klāt. Tas nav laiks, kad skumt par aizejošo vasaru. Tagad ir jāatver piedzīvojumi un jānoskaidro, kas sagaida katru ķīniešu pārstāvi pirmajā rudens mēnesī. Tas nebūs garlaicīgi.

Žurka

Tuvākajā nākotnē šīs zīmes cilvēki varēs atbrīvoties no problēmām, un viņu bankas kontā parādīsies kārtīga summa. Mēs nezinām, vai Žurkām pašām izdosies atrast ceļu uz veiksmi, vai arī tām kāds palīdzēs, taču varat būt droši, ka priekšā viņus gaida daudz piedzīvojumu.

Vērsis

Kāds pavērsiens. Vērsi septembrī gaida ne tikai karjeras izaugsme, bet arī kāda iegāde. Visticamāk, zīmes pārstāvji varēs izdevīgi ieguldīt naudu, un noteikti nepaliks ar parādiem.

Tīģeris

Tīģeriem nāksies pacensties, pirms spert soli uz pārmaiņām. Septembris šīs zīmes cilvēkiem būs nervozs. Taču mēneša beigās viņi sapratīs, ka nervu šūnas cieta ne velti.

Trusis

Šīs zīmes cilvēkiem pirmais rudens mēnesis nesīs daudz romantikas un mīlestības. Brīvie Zaķi noslīks uzmanības un komplimentu pārpilnībā. Un tie, kurus jau saista laulības saites, spēs atrisināt ģimenes konfliktus un stiprināt savienību.

Pūķis

Visums aicina Pūķi būt nedaudz pacietīgam. Viņi vēl nav šķērsojuši balto veiksmes svītru, tāpēc mēneša vidū var sagaidīt nepatīkami pārsteigumi, kas sabojās garastāvokli. Taču, par laimi, Pūķis spēs izvairīties no liktenīgām kļūdām.

Čūska

Tas, kā Čūska parādīs sevi darbā septembrī, noteiks tās karjeru nākamajos mēnešos. Šīs zīmes cilvēki jutīsies kā izspiests citrons, taču viņu pūles vairāk nekā atmaksāsies.

Lasi vēl: Šie trīs paņems zelta biļeti: Vasilisa Volodina nosauca zīmes, kurām veiksies loterijā 1. septembrī

Kas attiecas uz finansēm, no tēriņiem labāk izvairīties.

Zirgs

Šīs zīmes cilvēkiem jāpārtrauc steigšanās. Septembris piespiedīs palēnināt tempu un pievērst uzmanību sevis pilnveidošanai. Var pieteikties kursos, noskatīties zinātnisku filmu vai vienkārši izlasīt kādu grāmatu. Tikai ne bulvārpreses romānu, tev ir jāmācās un jāapgūst noderīga informācija.

Kaza

Šis nav pārāk mierīgs mēnesis Kazai. Septembris liks tev nervozēt, var parādīties pat neliela neiroze. Lai atiestatītu negatīvo noskaņojumu, tev brīvajā laikā jānodarbojas ar savu iecienīto lietu. Kaza labāk izvairīties no vietām, kur pulcējas daudz cilvēku.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējiem gadiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment