No parastā lavaša var pagatavot daudz garšīgu ēdienu, kas lieliski noderēs brokastīm, vakariņām vai kā uzkoda. Tie ir sātīgi ēdieni, kas jūs sasildīs un sniegs enerģiju.
Un ērtākais ir tas, ka no lavaša var pagatavot ēdienus, kad nav daudz laika un gribas kaut ko garšīgu.
Kā pagatavot ceptus vistas gaļas rullīšus no lavaša un maltās gaļas, lasiet tālāk.
Sastāvdaļas:
Plāns lavašs – 600 g
Vistas gaļas maltā gaļa – 500 g
Cietais siers – 100 g
Olas – 2
Piens – 2 ēdamkarotes
Majonēze – 2 ēdamkarotes
Rīsi – 100 g
Sīpols – 1
Sviests – 30 ml
Augu eļļa – 2 ēdamkarotes
Tomātu pasta – 1 ēdamkarote
Paprika – 1 tējkarote
Kaltēti ķiploki – 1 tējkarote
Itālijas garšaugi – 1 tējkarote
Pēc garšas var pievienot smalki sagrieztas sēnes – 200 g
Lasi arī: Lauku saimniece ierādīja, kā pagatavot debešķīgu vistas zupiņu, ko ēd visi un prasa papildporciju
Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!