Pagatavošana:
Katliņā izkausējiet sviestu un eļļu. Sīpolus sagriež nelielos kubiņos un kopā ar vistas malto gaļu liek pannā, samaisa.
Pēc tam, kad maltā gaļa ir viegli apcepusies, pievieno sāli un piparus, cep 5 minūtes. Gaļai pievieno tomātu pastu, kaltētus ķiplokus un itāļu garšaugus, samaisa.
Ielej 100 ml ūdens, pievieno arī iepriekš vārītus rīsus. Uz rīves sarīvē sieru. Pildījumu noņem no uguns un pārkaisa ar sieru, samaisa. Pildījumam pievieno majonēzi, samaisa.
Lasi vēl: Janvāra otrā puse būs fantastiska: pie dažām zodiaka zīmēm atgriezīsies veiksme
VIDEO:
Lavašu sagriež nelielos taisnstūrīšos, uz kuriem liekam pildījumu. Lavašā iesaiņo pildījumu, galus aiztaisa iekšpusē.
Tevi arī varētu interesēt
Lasi arī: Lauku saimniece ierādīja, kā pagatavot debešķīgu vistas zupiņu, ko ēd visi un prasa papildporciju
Atsevišķā bļodā saputojam olas, ielejam pienu un vēlreiz saputojam. Katru rullīti iemērc olu maisījumā un leik uz pannas.
Apcep rullīšus no abām pusēm, līdz tie apbrūnē.
Tevi noteikti interesēs
- Kondensāts beigs krāties uz logiem, ja tos noslaucīsi ar vienu pavisam parastu virtuves lietu
- Ģerānijas kopšana rudenī: pareiza mēslošana vēl bagātīgākai ziedēšanai ziemā
- Sens dārzkopja triks: kā sildīt siltumnīcu bez elektrības un dārgiem sildītājiem
- Jau vasaras sākumā būs lieliska raža: pieredzējusi dārzniece nosauc vislabāko laiku, kad ziemā jāstāda burkāni
- ”Swedbank” un citas Latvijas bankas sper milzu soli: no 2026.gada gaidāmi būtiski jaunumi
- Zināms īstās ziemas datums: sinoptiķi brīdina — Latviju gaida īsts sniega ”gāziens” no debesīm








