Neticēsi, ko izdarīja lidmašīnas pasažieri, kad apkalpe centās izraidīt māti ar 2 bērniem ārā no lidmašīnas! (+VIDEO)

Divu bērnu mātei nācās piedzīvot nepatīkami patīkamu situāciju lidmašīnā, kura devās no Medeljinas uz Bogotu – apkalpe draudēja atcelt reisu, ja viņa ar bērniem nepametīs lidmašīnu. Pasažieru rīcība pārsteidza!

Divu bērnu māte, kolumbiete Laura Medelīna ar bērniem devās no Kolumbijas pilsētas Medeljinas uz galvaspilsētu Bogotu, līdzi ņemot vien rokas bagāžu. Iekāpjot lidmašīnā, apkalpe paziņoja, ka ir noticis pārpratums un viņas rokas bagāža ir pārāk liela standarta biļetei un viņai jāpiemaksā summa, kas mūsu valūtā būtu vienāda ar 28 EUR – pretējā gadījumā, viņai jāpamet lidmašīna.

Divu bērnu mātei tāda naudas summa nebija un viņa bija neizpratnē par to, ka par šādu pavērsienu lidsabiedrība Viva Colombia paziņo tikai tagad. Apkalpe nebija noskaņota garām pārrunām un kopā ar policijas darbinieku brīdināja sievieti, ka, ja viņa labrpātīgi nesamaksās noteikto summu, tad šis reiss tiks atcelts.

Sieviete nolēma klausīt apkalpei, nebojāt citu pasažieru iespēju laikā nokļūt Bogotā un pamest lidmašīnu, bet pasažieri neļāva tam notikt – visi, kam nu bija tāda iespēja “sametās” papildus rokas bagāžas izmaksām! Kas bija šokējoši  – apkalpe šo naudu nevēlējās pieņemt, balstoties uz to, ka tā neesot viņas nauda un viņa esot bijusi brīdināta 3x lidostā par to, ka viņas bagāža neatbilst noteikumiem, bet, kad visi salonā esošie 160 pasažieri sāka protestēt pret šādu izrīkošanos ar divu bērnu māti, tad apkalpe nolēma “veikt izņēmumu” un pieņemt šo naudu, un neatcelt reisu.

Lasi vēl: Ko dara lidmašīnas apkalpe, ja pasažieri salonā sāk nodarboties ar TO? Vienkārši neticami!!!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment