Netīrākās vietas dzīvoklī: profesionāli apkopēji atklāja savus noslēpumus

Savos noslēpumos dalījās Sāra Sanandželo, kura jau 20 gadus ir profesionāla mājokļu uzkopēja un kurai pieder arī blogs. Viņa uzskata, ka katrā mājoklī ir septiņas netīrākās vietas.

Četras netīrākās vietas mājoklī – kur sākt tīrīšanu

Santehnikas krāni

Virtuvē un vannas istabā esošajiem krāniem jāpievērš tikpat liela uzmanība kā dušas piltuvei. Uz tiem veidojas cietā ūdens nogulsnes, minerālu nogulsnes un pelējums. Kā norāda Sanandželo, cilvēki pat neaizdomājas par krānu tīrīšanu. Taču šī ir vieta, kas ātri kļūst netīra un pat rodas pelējums. Un jūs šeit darāt visu – mazgājat traukus, tīriet zobus..

Kā viegli notīrīt krānus:

Polietilēna maisiņu piepildiet ar vienādām daļām ūdens un destilēta baltā etiķa. Pēc tam iegremdējiet krāna galviņu šķīdumā un nostipriniet maisiņu ar gumijas lentu.

Atstājiet šķīdumu uz 20 min. Pēc tam noņemiet maisiņu, notīriet netīrumus ar jebkuru mazgāšanas līdzekli un nelielu birstīti ar mīkstiem sariem.

Noskalojiet ar tīru ūdeni.

Trauku mazgājamās mašīnas filtrs

Varētu domāt, ka trauku mazgājamā mašīna var tīrīt pati sevi, taču to neļauj darīt netīrs filtrs. Ja esat pamanījis, ka trauku mazgājamā mašīna vairs neizmazgā traukus tā, kā agrāk, tas nozīmē, ka esat aizmirsis iztīrīt filtru. Tas ir biežāk sastopams jaunākos modeļos un ir parastas siets tvertnes veidā, kas atrodas mašīnas apakšā. Lai uzzinātu, vai tāds ir un kā to izņemt, labāk izlasiet sava modeļa lietošanas instrukciju.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kas var satikt mīlestību Jaungada vakarā

Kā iztīrīt trauku mazgājamās mašīnas filtru:

Vispirms tas ir jāizņem. Pēc tam tas jāiemērc bļodā ar karstu ūdeni un ziepēm.

Tīrīšanai var izmantot vecu zobu birsti ar mīkstiem sariņiem.

Pēc filtra tīrīšanas jūs pamanīsiet, ka trauku mazgājamās mašīnas darbība ir daudz labāka.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment