Nevajag gatavot nekādas tortes, jo šis ātri un viegli pagatavojamais ābolu un krēma pīrāgs būs izcils

Ābolu pīrāgs vienmēr ir bijis un joprojām ir viens no iecienītākajiem, gardākajiem un aromātiskākajiem saldajiem ēdieniem.

Ābolu pīrāga popularitātes noslēpums slēpjas tā spējā apvienot svaigus ābolus ar maigu, viegli smaržojošu mīklu. Cepšanas laikā izplatās vilinoša smarža, kas piepilda māju un mudina viesus to nogaršot. Tās saldā garša un svaigums padara to par iecienītu desertu visā pasaulē.

Lasi arī: Izmetu gandrīz visus istabas augus, kad uzzināju šo nepatīkamo patiesību par tiem

Šis ēdiens ir ļoti mīksts, ar bagātīgu pildījumu un nelielu mīklas daudzumu, bet krēms nodrošina ļoti maigu tekstūru. To ir viegli un vienkārši pagatavot, izmantojot parastus produktus.

Pīrāgu ar āboliem ir viegli pagatavot, jo tas izmanto parastus produktus, kas parasti ir pieejami jebkurā virtuvē. Mīkla var būt veidota no miltiem, sviesta, cukura un ūdens vai piena, un āboli tiek sagriezti un salocīti kopā ar cukuru un garšvielām. Šo vienkāršo un izplatīto sastāvdaļu kombināciju var viegli apvienot un cepot iegūt gardu un smaržīgu desertu.

 

Precīzas sastāvdaļas atradīsis raksta beigās!

Taču ir daži nozīmīgi triki un metodes, kas jāievēro, gatavojot šo ēdienu…

 

Gatavošanas process

Sajaucam olas ar cukuru un vanilīnu pēc garšas. Sakuļam masu ar mikseri līdz stabilai un biezai masai. Pievienojam pienu un izkausētu sviestu, samaisām ar putojamo slotiņu.

Pievienojam izsijātus miltus ar cepamo pulveri un masu sakuļam līdz tā sabiezē. Sajaucam olas ar cieti, cukuru un pienu un liekam krēmu vārīties uz nelielas uguns. Vārām līdz iegūstam biezu masu, noņemam no plīts un atdzesējam.

Pārklājam cepamo trauku ar pergamentu, ielejam tajā mīklu un uzberam gabaliņos sagrieztus ābolus.

Pa virsu uzsmērējam krēmu un vienmērīgi to izlīdzinām.

Pīrāgu cepam apmēram 30 – 40 minūtes 180 grādu temperatūrā. Kad tas atdzisis, izņemam no formas, pēc vēlēšanās pārkaisām ar pūdercukuru un kanēli.

Padoms: Lai krēmu būtu vieglāk un vienmērīgāk izsmērēt uz pīrāga, ievietojam to maisiņā un nogriežam stūri, pēc tam izspiežam krēmu uz pīrāga virsmas. Vai vienkārši izmantojam konditorejas maisiņu.

Lai pagatavotu krēmu, nepieciešams:

500 mililitri piena;

2 olas;

2-3 ēdamkarotes cukura;

2 ēdamkarotes cietes;

2 āboli.

 

Pīrāga pagatavošanai būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

3 olas;

150 grami cukura;

vanilīns;

1 paciņa cepamā pulvera;

200 mililitru piena;

50 grami kausēta sviesta;

350 grami miltu.

Dārgais lasītāj, izmēģini arī tu šo brīnišķīgo ābolu pīrāga recepti! Tu noteikti nebūsi gaidījis, ka šis pīrāgs būs tik gards, ka garšas kārpiņas gavilēs. Dalies savos iespaidos ar draugiem sociālajos tīklos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment