Pa virsu uzsmērējam krēmu un vienmērīgi to izlīdzinām.
Pīrāgu cepam apmēram 30 – 40 minūtes 180 grādu temperatūrā. Kad tas atdzisis, izņemam no formas, pēc vēlēšanās pārkaisām ar pūdercukuru un kanēli.
Padoms: Lai krēmu būtu vieglāk un vienmērīgāk izsmērēt uz pīrāga, ievietojam to maisiņā un nogriežam stūri, pēc tam izspiežam krēmu uz pīrāga virsmas. Vai vienkārši izmantojam konditorejas maisiņu.
Lai pagatavotu krēmu, nepieciešams:
500 mililitri piena;
2 olas;
2-3 ēdamkarotes cukura;
2 ēdamkarotes cietes;
2 āboli.
Kā noteikt, vai sargeņģelis ir tev blakus un raugās caur taviem logiem
Pīrāga pagatavošanai būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:
3 olas;
150 grami cukura;
vanilīns;
1 paciņa cepamā pulvera;
200 mililitru piena;
50 grami kausēta sviesta;
350 grami miltu.
Dārgais lasītāj, izmēģini arī tu šo brīnišķīgo ābolu pīrāga recepti! Tu noteikti nebūsi gaidījis, ka šis pīrāgs būs tik gards, ka garšas kārpiņas gavilēs. Dalies savos iespaidos ar draugiem sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc kaķis sper ar pakaļkājām: eksperti atklāj patiesību, kamdēļ dzīvnieki tā dara
- Sāksies “melnā josla”: ko nedrīkst ņemt rokās 24. oktobrī – tautas ticējumi
- Sešus mēnešus dzīvoju ar vīrieti, kurš pelnīja 700 euro, bet aizgāju no viņa tikai divu iemeslu dēļ
- PVD izplata svarīgu informāciju visiem mīluļu īpašniekiem Latvijā: ”Mēs negaidīti varam arī braukt pārbaudīt”
- Ar 26. oktobri sāksies kaut kas, kas nav bijis kopš 1887. gada: ko sola sinoptiķi
- Siltāks nekā parasti, bet ar pārsteigumiem: sinoptiķi prognozē, kāda būs ziema








