Pa virsu uzsmērējam krēmu un vienmērīgi to izlīdzinām.
Pīrāgu cepam apmēram 30 – 40 minūtes 180 grādu temperatūrā. Kad tas atdzisis, izņemam no formas, pēc vēlēšanās pārkaisām ar pūdercukuru un kanēli.
Padoms: Lai krēmu būtu vieglāk un vienmērīgāk izsmērēt uz pīrāga, ievietojam to maisiņā un nogriežam stūri, pēc tam izspiežam krēmu uz pīrāga virsmas. Vai vienkārši izmantojam konditorejas maisiņu.
Lai pagatavotu krēmu, nepieciešams:
500 mililitri piena;
2 olas;
2-3 ēdamkarotes cukura;
2 ēdamkarotes cietes;
2 āboli.
Kā noteikt, vai sargeņģelis ir tev blakus un raugās caur taviem logiem
Pīrāga pagatavošanai būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:
3 olas;
150 grami cukura;
vanilīns;
1 paciņa cepamā pulvera;
200 mililitru piena;
50 grami kausēta sviesta;
350 grami miltu.
Dārgais lasītāj, izmēģini arī tu šo brīnišķīgo ābolu pīrāga recepti! Tu noteikti nebūsi gaidījis, ka šis pīrāgs būs tik gards, ka garšas kārpiņas gavilēs. Dalies savos iespaidos ar draugiem sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Stāvu Liepājas veikala kasē, pienāk jauns puisis lūdz aizdot naudu: beigu beigās paliku bez visas savas algasby Sandra Vīgante
- Kāpēc cilvēki apzināti aizmirst savu bankas karti vai skaidru naudu bankomātā: tas nav tāpat vienby Sandra Vīgante
- Pēc telefonsarunas ar manu draudzeni aizmirsu nolikt zvanu – no dzirdētā nezināju kur liktiesby Rinalds Bergmanis