Neveiksmju sezona: 5 zvaigžņu zīmes, kuru pārstāvjus rudenī vajās problēmas. Cerams, ka neesi viņu vidū!

Rudens jau klauvē pie durvīm, un līdz ar gadalaiku maiņu paredzamas ne tikai jaukas dienas, bet arī jaunas problēmas. Uzzini, kuras zvaigžņu zīmes piemeklēs visgrūtākie izaicinājumi, un kā ar tiem tikt galā.

Kad ārā sāk kļūt vēsāks un zem kājām skaļāk čaukst lapas, ir laiks padomāt, kas mūs gaida rudenī. Kādam tas nesīs veiksmi un “siltu sedziņu”, bet citam – īstus pārbaudījumus. Lūkosim, kurām zvaigžņu zīmēm rudenī jābūt īpaši uzmanīgām.

Auns: sagatavojies izaicinājumiem

Ja esi dzimis Auna zīmē, šoruden gatavojies šķēršļu joslai. Ierastā pārliecinātība un vēlme finišā nonākt pirmajam var izspēlēt nežēlīgu joku. Iedomājies, ka tu pēkšņi ietriecies neredzamā sienā – tev nāksies atrast jaunu ceļu.

Tas nenozīmē, ka netiksi galā ar nedienām, tev vienkārši jābūt elastīgam un jāiemācās piekāpties, kad apstākļi to prasa. Tava apņēmība noderēs, taču ne ierastajā veidā – esi gatavs kompromisiem un negaidītiem lēmumiem.

 

Dvīņi: paredzami konflikti

Pirmajā acu uzmetienā Dvīņiem var šķist, ka rudens ir omulīgu sarunu un vakarēšanas laiks draugu lokā. Taču esi uzmanīgs: tevis pateiktie vārdi, kas parasti ir tik asprātīgi un viegli, var pārvērsties par konflikta cēloni. It kā nekas nopietns, bet tiklīdz kāds sīkums saasinās, tā jau briest pamatīgs strīds.

Neļauj emocijām pārņemt kontroli – labāk jau laikus padomā, vai tas vai cits joks ir iespējamo seku vērts. Ja vēlies saglabāt labas attiecības ar līdzcilvēkiem, šoreiz tev jātur mēle aiz zobiem.

 

Svari: zudīs ierastais līdzsvars

Šoruden tiks pārbaudīts, cik spēcīgs ir tavs izslavētais līdzsvars. Pierastajā darbā, kur viss bija zem kontroles, pēkšņi sāks rasties problēmas. Projektu kavēšanās, negaidītas grūtības un pat konflikti ar kolēģiem var izsist tevi no līdzsvara.

Centies nekrist panikā. Šī rudens sezona ir iespēja parādīt sevi jaunā veidā, atrast inovatīvus risinājumus un pielāgoties pārmaiņām. Nebaidies iziet ārpus savas komforta zonas – dažreiz tas ir labākais veids, kā atgūt zaudēto līdzsvaru.

Strēlnieks: gaidāmas finansiālas problēmas

Strēlniekam no dabas piemītošā veiksme var tikt pārbaudīta, uzrodoties negaidītiem izdevumiem. Šķiet, ka viss noritēja pēc plāna, bet te pēķšņi uzradīsies negaidīts rēķins vai steidzami tēriņi, kas neiekļaujas budžetā.

Rudens viennozīmīgi nav laiks lieliem pirkumiem un riskantām investīcijām. Labāk koncentrējies uz stabilitātes saglabāšanu – lielos izdevumus atliec uz mierīgākiem laikiem. Ja šajā ziņā rīkosies prātīgi, rudeni izdosies pārdzīvot bez būtiskiem zaudējumiem.

Lasi vēl: Kur jūs nevarat stādīt rozes: šo kļūdu pieļauj pat daži pieredzējuši dārzkopji

Zivis: var rasties veselības traucējumi

Veselībai šoruden jābūt tavai galvenajai prioritātei. Ja jūties noguris biežāk nekā parasti, neignorē to. Iespējams, tava imunitāte ir novājināta, kas var izraisīt savārgumu.

Atceries, ka veselība ir visa pamatā. Atrodi laiku atpūtai, ievēro pareizu uzturu un veic mērenus fiziskos vingrinājumus . Ja būsi vērīgs pret sevi, rudens paies bez nopietniem satricinājumiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment