Ko mēs ar to darām? Mēs to vienkārši cepam augu eļļā. Cepam, līdz tā kļūst brūna un zeltaina, maisot, neatstājot uz pannas.
Vai zināt noteikumu, ka, cepot sīpolus, nedrīkst nekas novērst uzmanību? Ja pagriežat muguru, tas jau ir sadedzis vai pārcepts. Un mēs šeit negribam nekādus sīpolus. Ir vajadzīga laba cepšana.
Tātad viss jau ir salātu bļodā, ieskaitot apceptos ceptos sīpolus. Atliek tikai samaisīt. Mērce. Šim nolūkam mums ir vajadzīga majonēze. Un pipari un sāls.
Tomēr es iesaku to pirmo reizi pagatavot ar majonēzi, bet var arī ar eļļu. Tā ir visgaršīgākā mērce šādai sastāvdaļu kombinācijai.
Sastāvdaļas:
Kāposts – 350 g
Marinēti gurķi – 120 g
Burkāni – 70 g
Dilles – 1/2 ķekara
Sīpoli – 200 g
Majonēze – 2 ēdamkarotes
Sāls, pipari – pēc garšas
Augu eļļa – cepšanai.
Šie salāti ir tik labi. Gribas ēst un ēst bez apstājas. Un, ja kopā ar tiem vārīsiet kartupeļus, jūs nevarēsiet atrauties. Un, godīgi sakot, jums pat nav vajadzīga gaļa.
Lasi vēl: Apkaisu 3 karotes zem krūma, kad pumpuri mostas: upenes katru gadu pārsteidz ar lielām un saldām ogām
Kāpēc? Dažreiz vakariņas var ieturēt arī tā. Mēs ar sievu, piemēram, laiku pa laikam mīlam šādu maltīti.
Tevi noteikti interesēs
- Rēzeknes veikala kasiere ”man pačukstēja” kāpēc nevajadzētu iepirkties pašapkalpošanās kasēs
- 13. decembris – datums, kas brīdina par iespējamām nelaimēm: ko šajā dienā nedarīt, lai tās nepiesauktu
- Mājās sāka tecēt ūdens krāns, apjuku un nezināju ko darīt: skrēju pie kaimiņa – vēlāk par mums sāka tenkot
- Lūcijas diena 13. decembrī: dabas vērotājs Vilis Bukšs atklāj, kāpēc īpaša nozīme ir vilkačiem un kādu ziemu varam gaidīt vēl
- Pasaules sīkākie dārgakmeņi: iepazīsti 5 suņu šķirnes, kas sver mazāk par kaķi
- Svētku deserts, ko viesi vienmēr apēd pirmo: pagatavojams vieglāk nekā “Napoleons”, bet garšo vēl labāk par torti












