Griķu un prosas biezputra ar gaļu
Uzkarsējam pannu ar 3 ēdamkarotēm augu eļļas. Pievienojam prosu un griķus attiecībā 1:1. Cepam uz lēnas uguns apmēram 7-10 minūtes.
Putru pārliekam bļodā. Pannā ielejam augu eļļu, apcepam smalki sagrieztu sīpolu līdz tas kļūst zeltains. Tad pievienojam gaļu un visu kopā apcepam.
Burkānus sagriežam salmiņos. Pievienojam tos gaļai un sīpoliem, nedaudz pasautējam. Griķus un prosu liekam atpakaļ uz pannas. Pieberam sāli un pielejam ūdeni. Uzliekam vāku un vārām uz lēnas uguns, līdz putra ir pilnībā gatava.
Pasniedzot galdā, pārkaisām ar smalki sagrieztiem zaļumiem pēc garšas. Tas ir tik garšīgi, sātīgi un neparasti!
Lieliska ideja apburošam ēdienam, kas pagatavots no pašām vienkāršākajām sastāvdaļām! Pagatavo saviem ģimenes locekļiem kaut ko jaunu, un viņi novērtēs tavas pūles!
Varbūt arī tevi ieintriģēja šī burvīgā recepte? Ja tā, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies sociālajos tīklos! Būsim pateicīgi arī par taviem komentāriem!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc patiesībā zosis lido otrādi ar vēderu uz augšu — eksperta skaidrojums neparastajam trikamby Rinalds Zembergs
- Manas attiecības ar vedeklu Ritu bija sliktas, bet kļuva pilnīgi neciešamas, kad pasaulē nāca mans mazdēls Dāvisby Laura Andersone
- Pazuda kā nebijušas: pazīstams celtnieks nosauca labākās metodes betona plaisu blīvēšanaiby Rinalds Zembergs