Griķu un prosas biezputra ar gaļu
Uzkarsējam pannu ar 3 ēdamkarotēm augu eļļas. Pievienojam prosu un griķus attiecībā 1:1. Cepam uz lēnas uguns apmēram 7-10 minūtes.
Putru pārliekam bļodā. Pannā ielejam augu eļļu, apcepam smalki sagrieztu sīpolu līdz tas kļūst zeltains. Tad pievienojam gaļu un visu kopā apcepam.
Burkānus sagriežam salmiņos. Pievienojam tos gaļai un sīpoliem, nedaudz pasautējam. Griķus un prosu liekam atpakaļ uz pannas. Pieberam sāli un pielejam ūdeni. Uzliekam vāku un vārām uz lēnas uguns, līdz putra ir pilnībā gatava.
Pasniedzot galdā, pārkaisām ar smalki sagrieztiem zaļumiem pēc garšas. Tas ir tik garšīgi, sātīgi un neparasti!
Lieliska ideja apburošam ēdienam, kas pagatavots no pašām vienkāršākajām sastāvdaļām! Pagatavo saviem ģimenes locekļiem kaut ko jaunu, un viņi novērtēs tavas pūles!
Varbūt arī tevi ieintriģēja šī burvīgā recepte? Ja tā, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies sociālajos tīklos! Būsim pateicīgi arī par taviem komentāriem!
Tevi noteikti interesēs
- Iespējams pavisam drīz par šiem konkrētiem pārkāpumiem šoferīšiem varēs pat konfiscēt transportlīdzekliby Sandra Ločmele
- Iemesli, kāpēc jūsu kabači dārzā sāk pūt un ko nevajag darītby Anete Vītola
- Nedzirdēts paņēmiens – slaveni pavāri maltajai gaļai pievieno ļoti interesantu sastāvdaļu, lai padarītu kotletes patiesi sulīgasby Anete Vītola