No 21.oktobra līdz 27.oktobrim visiem Latvijas vecākiem tiks izplatīts nozīmīgs paziņojums, kuru būtu jāņem vērā

Naktī uz svētdienu “Bite Latvija” veiks klientu apkalpošanas sistēmas modernizācijas darbus, kuru laikā iespējami īslaicīgi klientu apkalpošanas sistēmas traucējumi.

“Bite Latvija” no sestdienas, 12. oktobra, plkst. 20.00 līdz svētdienai, 13. oktobrim, plkst. 10.00, īstenos vērienīgāko klientu apkalpošanas sistēmas modernizācijas projektu savas gandrīz 20 gadu pastāvēšanas laikā, investējot tajā vairāk nekā divus miljonus eiro.

Modernizācijas darbu laikā iespējami īslaicīgi traucējumi atsevišķiem pakalpojumiem, un šajā periodā nebūs pieejams pašapkalpošanās portāls “ManaBite”. Sistēmas modernizācija neietekmēs “Bite Latvija” tīkla kvalitāti – klienti joprojām varēs veikt zvanus, izmantot mobilo un optisko internetu, sūtīt īsziņas, skatīties Go3 televīziju un izmantot citus ierastos “Bite Latvija” pakalpojumus.

 

Lielākā daļa klientu neizjutīs neērtības, jo darbi tiks veikti naktī, kad ir viszemākais pieprasījums pēc pašapkalpošanās pakalpojumiem.

Centralizētās klientu sistēmas modernizēšana ir viens no lielākajiem IT projektiem uzņēmuma pastāvēšanas vēsturē, kura īstenošanā ieguldīti vairāk nekā divi miljoni eiro, un pie tā strādājusi 180 profesionāļu komanda. Jaunā sistēma sniegs klientiem labākas iespējas, piedāvājot inovatīvākus risinājumus un efektīvāku apkalpošanu.

Modernizācijas laikā “Bite Latvija” klienti varēs turpināt izmantot tādus ikdienas saziņas pakalpojumus kā zvanus, īsziņu sūtīšanu, mobilo un optisko internetu, kā arī skatīties Go3 televīziju. Tomēr nebūs iespējams pārvaldīt rēķinus, mainīt tarifu vai Go3 plānus, nomāt filmas, un nedarbosies pašapkalpošanās portāls “ManaBite”.

Aizkustinošs drosmes stāsts. Vīrietis nenobijās un ielēca ledainā ūdenī, lai glābtu suni

Priekšapmaksas karšu lietotāji tiek aicināti pārliecināties par pietiekamu kredītlimitu un nepieciešamības gadījumā to papildināt līdz sestdienai, 12. oktobrim, plkst. 20.00, jo modernizācijas laikā to nebūs iespējams izdarīt. Maksājumi, kas veikti modernizācijas darbu laikā, tiks apstrādāti pēc darbu pabeigšanas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment