No dzīves! “Pieķēru” savu sievu guļam gultā ar citu vīrieti, bet neko nevarēju padarīt

krāpt

Kāds vīrietis stāsta par kādu savu visai skumju dzīves atgadījumu, kur viņa sieva, ar kuru viņš jau ir piecus gadus kā apprecējies, viņu krāpusi… 

Nekad nebiju domājis, ka kaut kas tāds ar mani atgadītos.  Laikam visi tā domā: “Kādam tas var gadīties, bet man – nē, nekad”. Bet nu dzīve mums pasniedz negaidītus pārsteigumus un sniedz bēdīgu pieredzi. 

Pāršķirsti uz nākamo lapu, lai iepazītos ar raksta saturu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">DJ EJ-</cite>

    KUNGI JUMS SĀK NELIKTIES KA MŪSU DAUDZĀS SIEVIETES SĀK UZVESTIES PĀRĀK DAUDZ MAUCISKI. TĀDUS GADĪJUMUS SĀK PUBLICĒT UN RUNĀT,SASKARTIES ARVIEN VAIRĀK DRAUSMAS. KĀDREIZ PAR MUMS TEICA,RUNĀJA,ĶENGĀJA KAD MĒS ESAM IZMANTOTĀJI,KRĀPNIEKI UN TT. A TAGAD PRETĒJI SMIEKLI NĀK!

    • <cite class="fn">Mhm</cite>

      man draudzenei, tieši pretējs gadījums ar vīrieti krāpnieka lomā! Vnk tagad nav tā ka vītieši krāpj, arī sievietes ir uzrošinājušās to darīt! Kapēc ne, dzimums līdztiesība! Sievietes noķengā, bet vīrieši- tie jau tikai vīrieši, viņi tādi ir..,. (Neatbalstu krāpšanu, bet riebās šī vīrieša koments)

      • <cite class="fn">Ince</cite>

        Mums arī 5 gadu kopdzīve. Es viņu ne reizes neesmu krāpusi, bet viņš jau vismaz trīsreiz. Piedot nevaru , un aizmirst ne tik, un, lai tikai nemēģina ņaudēt sociālajos, kad būs līdzīga situācija, kā šeit aprakstītā. Tas ir tikai laika jautājums, jo būdama monogāma , apkārt nemeklējos, tagad uzspļauju morālei:D

  • <cite class="fn">DJ EJ-</cite>

    ŠIS IR GLUŽI MANS STĀSTS.

  • <cite class="fn">Princis Pedro</cite>

    Vismaz naudu paprasi,nolietojas taču.

  • <cite class="fn">sandra</cite>

    Dzīve tiešām sagādā negaidītus pārsteigumus, ne Jums vien, kungi…

  • <cite class="fn">aijucis</cite>

    gruuti kko teikt,kaapeec taa notika…Man savulaik arii bij saapiigi uzzinaat,ka[soreiz vins]ar citu palicis pa nakti,kad liidz tam nekad nebij nepaarnaacis,smaku nost,kaada bij sajuuta,bet peeksni iedomaajos par kopaa nodziivotiem[vispaar smagiem]gadiem un pateicu,ka piedodu,bet nevajadzeeja gan,par vaaju biju.Bet buutiibaa to nepiedevu,un nekad nespeeju aizmirst.

  • <cite class="fn">klimpa</cite>

    Tikai 5 gadi lauliiiba?!?!?! Muuc prom ko kajas nes…. pec 5 gadiem lauliba tacu nevar iestaties kriize… sieviete ar tevi nejuutas pilnvertiga.

  • <cite class="fn">bluesboy</cite>

    no vienas puses, tās mantas jau pietiks visiem un tās ir muļķības, ka nolietosies. No otras puses, ja ir zaudēta uzticība, tad arī kopdzīvei nav nekādas jēgas.

  • <cite class="fn">labais</cite>

    ja jau cilvēki iepriekš ir mīlējuši viens otru,kapē nevar peec kaadu laiku pamīlēties.

  • <cite class="fn">Sieviete</cite>

    Nu tas jau ir par traku, ja tik bezbailīgi pat uz mājām atļaujas atvest. Ja krāp, tad tā, lai neuzzina.

  • <cite class="fn">hmmm</cite>

    daži te tā komentē, ka it kā šis būtu LV gadījums!

  • <cite class="fn">AV</cite>

    Tas ir tikai sekss, dzīvē mēdz būt briesmīgākas nodevības.

  • <cite class="fn">margots</cite>

    nestast mulkibs par dzivit..-satik meiten-padzivoiam-gadins-10-gaj lab-pelniju pieklajigi-neka netruka-gan maj darb apdarit gan est armak taisit pat ka restorana—izlutinaju-visa bij laikam pa daudz/ar gult vis kartiba/–pa daudz stradaju-nebiju majas..–ari atbraucu-paprasiju lai aiziet-vini pargaj uz otr istab-otra rita savac koferit -nu jau cit dziv un nenozeloju..-ps-bija vecaka un skirtene ko atstata ar mazuminu-pats stulbs-pec tik daudz gad sarakstijos-ar to ar sakas…

  • <cite class="fn">smart</cite>

    diezgan saapiigi un nepatiikami,laimiigi ir tie cilveeki kuriem ar to nav naacies saskarties.

  • <cite class="fn">Nezināmā</cite>

    Nu žēl ka nav pievienota īstā fotgrāfija kas ir šīm rakstam. Skatījos citā saitā pilno versiju un smējos,jo šis cits vīrietis bija kaķi:):):)

  • <cite class="fn">Kirdiks</cite>

    Ir divi varianti, vainu tu sievu uzskatiji par mēbeli ar caurumu, vainu ir sievietes kuras nekad nespēj būt uzticīgas un tu izvelējies kopdzīvei neīsto. Bet jebkurā gadijumā vari sākt savā dzīve visu no sākuma. Vīriešiem tas ir vienkāršāk. par bernu gan neaizmirsti.

  • <cite class="fn">Kirdiks</cite>

    Ja pat tas bija kaķis, vienalga ir iemesls būt greizsirdīgam…;)
    Bet manis teiktais daudziem dž-meņiem var noderēt.

  • <cite class="fn">Nāc caur šo saiti un saņem vienu biļeti bez maksas: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Iesaku neiet uz visādām apšaubāmām spēļu zālēm, kur ne tikai ir ieprogrammēts, ka automāts vienmēr izdos vairāk kā tajā tiks iemests, bet arī kriminogēni bīstama vieta, kur nereti mēdz pulcēties alkoholiķi un narkomāni.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes, neizejot no savas siltās un drošās mājas.

  • <cite class="fn">Dažreiz man pat gadās kādu uzfilmēt ar telefonu: https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Tas tāpēc, ka skuķi-klasesbiedrenes nedod puikām kuli izšaut. Ģimenē un baznīcā tiek milzīgi psiholoģiski presingots, ka masturbēt līdz sēklas noplūdei ir slikts grēks, puikas ciešas, rodas visādi pataloģiski enerģijas plūsmas sabiezējumi, kuri pēc tam fiziskajā pasaulē rod izpausmes kā cistas un vel trakāk – vecumā kā prostatas audzēji.
    Tāpēc es jau no 9 gadu vecuma regulāri sev pamasēju vai arī mēs ar draugiem viens otram. Tagad gan vairs nav problēmu – pagasta meičas, jaunās sievas, studentes, kas atbrauc mājās uz brīvdienām – es pat nespēju vairs ar visām tikt galā. Rindām vien nāk uz konditoriju, pērk eklērus ar kafiju un grib privātas tikšanās ar mani, kamēr vīri meža darbos, komandējumos vai strādā Īrijā sēņu fermās.

Leave a Comment