No siļķes gatavoju neticami garšīgu ruleti: pirmā uzkoda, kura tiek apēsta (siļķe kažokā ruletes variantā)

Siļķe ir sāļa un aromātiska zivs, kas lieliski sader ar lavaša maigo un nedaudz neitrālo garšu. Šo abu sastāvdaļu kombinācija rada interesantu kontrastu, kur sāļā siļķe izceļas uz maigas lavaša bāzes.

Ruletē ir dažādas tekstūras – siļķe ir nedaudz stingra un sulīga, bet lavašs ir mīksts un elastīgs. Tiek pievienoti arī citi komponenti, kas piešķir papildus tekstūras slāņus un padara ēdienu interesantāku.

Šis ir piemērs, kur klasiskais “siļķes kažokā” recepšu pamatprincips tiek nedaudz modernizēts, radot svaigu un izcilu šī iecienītā salātu variāciju.

Lasi arī: Vīra mīļākā zupa – nevis zupa, bet brīnums; Tā saka visi, kas to izmēģina un to ir viegli pagatavot

Siļķe zem kažoka lavašā vienmēr izraisa sajūsmu un pārsteigumu jebkuros svētkos. Pagatavošana ir ārkārtīgi vienkārša, tāpēc noteikti izmēģiniet – garantēju, ka jums patiks!

“Siļķes zem kažoka” rullīša ņemu lavašu, izmērs aptuveni 35 x 40 cm, un iesmērēju ar plānu majonēzes kārtiņu, tad uzlieku vēl vienu lavaša loksni, lai lavašs neplīst, bet ja ir ļoti biezs lavašs, var atstāt vienu, bet es izmantoju divus.

Jaunākās laika ziņu prognozes tuvākajām 7 dienām – iedzīvotājiem jārēķinās, ka laika apstākļi strauji mainīsies

Ja kādam šķiet, ka tas ir daudz, apliecinu, ka tā nemaz nav, lavašs pēc mērcēšanas kūst mutē. Ruletei es ņemu 4 lavaša loksnes.

Tad ņemu divas vārītas bietes un sarīvēju, pēc tam noteikti izspiežu biešu sulu.

Tālākos soļus ir īpaši svarīgie ievērot precīzi!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment