Tālāk es vienmērīgi sadalu bietes pa lavašu.
Bietēm virsū lieku vēl vienu lavaša loksni.
Un liku nākamo kārtu – 2 vārītus rīvētus burkānus.
Burkāniem virsū lieku vārītas olas, sarīvētas uz smalkās rīves – 4 gab.
Tālāk pa virsu ir vēl viena lavaša loksne, ko arī iesmērēju ar majonēzi.
Tad sarīvēju divus vārītus kartupeļus un lieku uz lavaša maizes.
Tad smalki sagriežu sālīto siļķi 200 g. un ielieciet to uz kartupeļiem. Protams, jo vairāk siļķes, jo labāk, tāpēc varat droši palielināt šo sastāvdaļu atbilstoši savai vēlmei un apetītei.
Siļķi pārkaisu ar smalki sagrieztiem zaļajiem lociņiem, vajadzēs 30 gramus. un tad sarullēju lavaša maizi stingrā apaļā ruletē, noteikti ietin ruleti pārtikas plēvē vai folijā.
Un ruleti ieliek ledusskapī, lai sasūcas vismaz 2 stundas. Noteikti sagrieziet ruleti ar asu nazi, lai to nesabojātu. Paskaties, cik skaisti tas izrādās.
Nevar atraut acis, bet tas ir garšīgi, es to nevaru aprakstīt! Šo uzkodu, kad klasiski salāti tiek pasniegti jaunā interpretācijā, novērtēs visi jūsu viesi un mīļie!
Un to ir arī ērti paņemt līdzi!
Tevi noteikti interesēs
- Ja kaimiņi ievāc gurķus spaiņiem, bet jūs nevarat pat salātus pagatavot – viņi zina slepeno piedevuby Anete Vītola
- Vai zināt, kāpēc vilciena vadītājs, tuvojoties pārbrauktuvei vienmēr uztaurē: ir divu veidu signāli – klusais un skaļaisby Laura Blūma
- Bekonā ietīti vistas rullīši ar saulē kaltētiem tomātiem un sieru – neparasta karstā ēdiena recepteby Anete Vītola