Nofilmēts, kā vīrietis uz ugunskura sadedzina dzīvu kucēnu – šādi viņš skaidro savu rīcību

Vīrietis, kurš ar videokameru pieķerts cepam dzīvu kucēnu uz atklātas uguns, paskaidrojis, ka tā rīkojies, jo vēlējies suni apēst.

Vārdā nenosaukto vīrieti veicam drausmīgo noziegumu Ķīnā nofilmēja viņa kolēģis. Pēcāk video tika ievietots internetā, kur guva plašu reakciju.

Videomateriāls, kuru šeit nepublicējam nepatīkamo skatu dēļ, rāda, kā vīrietis tur kucēnu virs uguns, iesietu auklā. Kad kucēns jau ir miris, vīrietis kamerai arī parāda viņa līķi.

Lasi vēl: Šis suns ir akls, bet nepiedzima tāds. Kā viņš kļuva akls, tas ir drausmīgs noziegums!

34 gadus veca sieviete, uzvārdā Džina, stāsta, ka viņai šo video atsūtījis draugs. Tas viņai izraisījis tādu riebumu, ka sieviete nolēmusi vainīgo uzmeklēt. Viņa atklāja, ka vīrietis strādā elektroapgādes uzņēmumā, kur Džina kopā ar vairākiem dzīvniektiesību aktīvistiem arī devās vīrieti satikt.

Te arī vīrietis skaidrojis, ka kucēnu dedzinājis tādēļ, ka viņam garšojot suņu gaļa un viņš esot bijis izsalcis. Kā arī tā nemaz neesot pirmā reize, kad viņš šādi rīkojies. Paredzamā kārtā izcēlās kautiņš un tika izsaukta policija. Pagaidām neviens nav ticis arestēts, taču ir skaidrs, ka vīrietis nedrīkstētu palikt nesodīts, tāpēc turpināsim sekot informācijai šajā lietā.

Avots: sickchirpse.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment