Noķer veiksmes putnu turpat aiz astes: nosauktas trīs zvaigžņu zīmes, kas 2024. gada oktobra otrajā pusē kļūs par īstiem veiksminiekiem

2024. gada oktobra otrajā pusē trīs zvaigžņu zīmes varēs pilnībā izbaudīt laimi un pasakainu veiksmi.

Eksperti ir pārliecināti, ka Pilnmēness 17. oktobrī atstās iespaidu uz viņu likteni un uz pārmaiņu viļņa izdosies ķert veiksmes putnam aiz astes.

Dvīņi

19. oktobris ir tavs laiks. Visam, kas šķita sarežģīts un grūts, ir laiks atrisināt – laiks ir labvēlīgs. Pilnmēness dos spēku un enerģiju pareizi izvietot visus akcentus, noteikt, kas tev ir svarīgākais.

Ja paveiksies ar finansēm, tiks atrisināta kāda ieilgusi problēma, kas neļāva jums augt. Vientuļie Dvīņi varēs satikt dvēseles radinieku, ar kuru viņiem izveidosies spēcīgas un nopietnas attiecības.

Svari

Svari ar visu tiks galā no 19. oktobra. Pilnmēness sniegs pārliecību un apņēmību, kuras zīmes pārstāvjiem parasti pietrūkst. Tas palīdzēs jums pacelties pa karjeras kāpnēm, sasniegt algas pieaugumu, nepieciešamības gadījumā mainīt darbu vai pat profesiju.

Lasi vēl: Sīpolus vairs nepērku: Gladiolu bērni palīdzēja no nekā izveidot sulīgu puķu dārzu (Metode slinkiem dārzniekiem)

Viss izdosies.

Zivis

No 18. oktobra Zivīm atvērsies jauna pasaule – Pilnmēness parādīs, kurš ir kurš. Zivis sapratīs, ka apkārt ir cienīgi cilvēki, kuri vēlas un var viņiem palīdzēt. Līdz ar to būs iespējams virzīties uz priekšu ar lietu, kas Zivis satrauc jau ilgu laiku.

Lasi vēl: Aizbiedē veiksmi: kādas rotaļlietas nevajadzētu karināt eglītē, sagaidot 2025. gadu

Līdz mēneša beigām vari sagatavoties finanšu ieņēmumiem un prēmijām – viņi to ir pelnījuši.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment