Nolieciet lauru lapu zem paklāja un 24 stundu laikā iegūsiet izcilus rezultātus – maz zināms, bet noderīgs triks

Dažas pieredzējušas saimnieces periodiski liek lauru lapu zem paklāja. Šī darbība tikai šķiet muļķīga un bezjēdzīga. Galu galā šāds neparasts populārās garšvielas izmantošanas variants sniedz apbrīnojamu efektu.

Kāpēc likt lauru lapu zem paklāja

Iedomāsimies situāciju – vecs paklājs, kas guļ uz grīdas kādā no jūsu dzīvokļa istabām, ir kļuvis par nepatīkamas smakas avotu. Kāpēc tā notika? Visticamāk, tas ir saistīts ar produkta putekļainību un lielo netīrību.

Ir skaidrs, ka šajā gadījumā paklājs ir jāizsūc ar putekļu sūcēju. Taču esiet gatavi tam, ka ar šo darbību nepietiks. Jā, jūs noņemsiet putekļus. Bet nepatīkamais aromāts arvien var palikt.

Ko mums darīt? Te palīgā nāk lauru lapa. Vienkārši nolieciet 5-6 lapas zem paklāja un atstājiet tās tur 24 stundas. Nākamajā dienā pārbaudiet grīdas produkta stāvokli. Rezultāts jūs patīkami pārsteigs.

Visticamāk, nebūs nekāda nepatīkama aromāta. Un tas viss, pateicoties lauru lapu spilgtajam aromātam, kas “maskē” citas smakas. Tādējādi lauru lapas var izmantot ne tikai kulinārijā.

Lai atbrīvotos no nepatīkama tepiķa aromāta, ir vairāki efektīvi paņēmieni, kas palīdz atsvaidzināt un iztīrīt tepiķi. Lūk, vēl daži populāri un vienkārši risinājumi.

Soda cīņā ar nepatīkamiem aromātiem

Soda ir lielisks līdzeklis smaku uzsūkšanai un atsvaidzināšanai. Vienmērīgi izkaisiet sodu uz tepiķa virsmas. Atstājiet to uz vismaz 30 minūtēm (ja smaka ir spēcīga, varat atstāt to visu nakti). Pēc tam kārtīgi izsūciet tepiķi ar putekļusūcēju. Rezultāts būs ļoti labs.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Etiķa šķīdums

Etiķis palīdz ne tikai neitralizēt smakas, bet arī dezinficē. Sajauciet 1 daļu baltā etiķa ar 2 daļām ūdens. Ar šo šķīdumu viegli apsmidziniet tepiķi, bet nepārslogojiet to, lai nesamitrinātu pārāk daudz. Pēc tam atstājiet, lai tepiķis izžūst (smarža izzudīs, kad etiķis iztvaikos).

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment