Nopludināta jaunākā informācija par Putina veselības stāvokli

Vladimirs Putins dzimis 1952. gada 7. oktobrī un ir pašreizējais Krievijas Federācijas prezidents un Drošības padomes priekšsēdētājs.

Putins dzimis 1952. gada 7. oktobrī Ļeņingradā, Krievijā, vagonu rūpnīcas strādnieka Vladimira Putina un viņa sievas Marijas, dzimusi Šelomovas, ģimenē.

Viņa tēvs bija Otrā pasaules kara veterāns un rūpnīcas PSKP komitejas sekretārs, savukārt vectēvs Spiridons Putins savulaik bijis pavārs pie Ļeņina un Staļina un vēlāk strādājis PSKP Maskavas komitejas vasarnīcā. No 1960. līdz 1970. gadam mācijies Ļeņingradas 193. un 281. skolā. Šajā periodā viņam īpaši patika cīņas māksla.

LASI VĒL: 15 gadus veca ukraiņu meitene iemīlējusies beduīnā un devusies uz Ēģipti. Kāds viņai liktenis ir šobrīd

Studēja starptautiskās attiecības Ļeņingradas Valsts universitātes Juridiskajā fakultātē (1970-1975) un iestājās Padomju Savienības Komunistiskajā partijā. 1975. gadā beidzis augstskolu un norīkots darbā Valsts drošības komitejā (VDK).

Kopš Vladimirs Putins 24. februārī deva rīkojumu militārpersonām iebrukt Ukrainā, par viņa veselību klīda dažādas runas. Ārvalstu medijiem nopludinātie dokumenti liecina par vairākām lietām, kas varētu satraukt un likt daudziem aizdomāties…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment