Noraus lielisku džekpotu! Top 3 zvaigžņu zīmes, kam 2024. gada pirmais pusgads nesīs ne tikai naudu

Pūķa gads ir garais gads. Tomēr šis laiks daudziem būs labvēlīgs. Un šīs zvaigžņu zīmes saņems īpašu impērijas aizsardzību. Viņi iegūs vairāk nekā tikai naudu.

Svari

Svariem  sāks izdoties pēc 2024. gada 30. janvāra. Tomēr gandrīz visas zvaigžņu zīmes sāks savu finansiālo darbību šajā periodā. Taču Svariem nevajadzētu palaist garām pat šo miera brīdi. Un tad, sākot no 5. februāra, viņiem būs lielas iespējas gūt labas dividendes no saviem centieniem.

Turklāt Svaru zīmei vajadzētu riskēt un pievērst uzmanību projektiem, kas ilgtermiņā var gūt peļņu. Šādi projekti sniegs ne tikai ienākumus, bet arī vēlamo drošību.

Skorpions

Atšķirībā no citām zvaigžņu zīmēm, Skorpionam labas naudas plūsmas ir gaidāmas līdz 2024. gada 20. februārim. Un tad šo plūsmu aktivitāte norims, bet neviens neapvainosies. Turklāt ir iespēja spert jaunu soli karjeras attīstībā – un pat atvērt savu biznesu. Turklāt jums ir jāizlemj tagad, lai netērētu laiku.

Lasi vēl: Kuram veiksies? Horoskops visām zodiaka zīmēm 2024. gada februārim ​

Galu galā, kā prognozē eksperti, ziemas beigas novirzīs Skorpiona uzmanību uz citu aspektu – personīgo vai ģimeni.

Strēlnieks

Līdz 2024. gada februāra vidum viņam pat būs piedāvājums mainīt amatu – kāds tiks piedāvāts, tostarp arī vadošais amats. Tātad laiks paiet super enerģiski. Bet tas patīk aktīvajai zvaigžņu zīmei.

Tomēr neļaujiet panākumiem pagriezt galvu – pēc 15. februāra un gandrīz līdz mēneša beigām pastāv liels risks zaudēt visu jauniegūto. Tiesa, ja Strēlnieks pats iesaistās piedzīvojumos, uzticas krāpniekiem vai pat aizdod naudu. Tāpēc labāk ir atsvaidzināt galvu un baudīt dzīvi.

Lasi vēl: Tests: kādas izmaiņas notiks tavā dzīvē tuvākajā nākotnē

Galu galā viņam tiek solīts kluss marts finanšu ziņā – tas nozīmē, ka viņam atliek laiks ģimenei, radiem un draugiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment