Kādu gaļu izvēlēties ideālajam šašlikam
Lai jūsu šašliks būtu veiksmīgs, dodiet priekšroku pārbaudītām iespējām.
Cūkgaļas kakls: ideāls gaļas un tauku slāņu līdzsvars garantē maksimālu sulīgumu un maigumu.
Cūkgaļas fileja vai karbonāde (var būt uz kaula): arī lieliska izvēle. Galvenais nepārcept uz uguns, lai saglabātos sulīgums.
Jēra gaļa vai pakaļkāja ir klasiska izvēle patiesiem bagātīgu garšu cienītājiem.
VIDEO: 
 
   
Vistas stilbiņi ir daudz sulīgāki un aromātiskāki par krūtiņu, ideāli piemēroti šašlikam.
Neatbilstoša gaļa var sabojāt pat vislabāko marinādi un grilēšanas tehniku. Šajā jomā zināšanas nemitīgi pilnveidojas, jo arvien vairāk tiek pētīti dažādi gaļas nogatavināšanas veidi, šķirņu īpašības un marinēšanas metodes.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Pīrādziņi no mīkstas mīklas — samaisu tikai ar karoti
- Kāpēc patiesībā 31. oktobra vakarā noteikti jādedzina sveces: senlatviešu rituāls, kas piesaista veiksmi un sniedz aizsardzību
- Taizemes skolniece pievienojās latviešu ģimenei kā apmaiņas studente – un uz visiem laikiem palika viņu sirdīs
- Vai tiešām drīkst laist suni gultā: ko par to saka speciālisti un saimnieki
- 7 seni tautu ticējumi, ko nedrīkst darīt Helovīna dienā, lai neveiksmes neienāk jūsu mājās un ģimenē
- Ar divām virtuves sastāvdaļām padarīsi savas orhidejas skaistākas nekā jebkad agrāk

 
        






