Kādu gaļu izvēlēties ideālajam šašlikam
Lai jūsu šašliks būtu veiksmīgs, dodiet priekšroku pārbaudītām iespējām.
Cūkgaļas kakls: ideāls gaļas un tauku slāņu līdzsvars garantē maksimālu sulīgumu un maigumu.
Cūkgaļas fileja vai karbonāde (var būt uz kaula): arī lieliska izvēle. Galvenais nepārcept uz uguns, lai saglabātos sulīgums.
Jēra gaļa vai pakaļkāja ir klasiska izvēle patiesiem bagātīgu garšu cienītājiem.
Vistas stilbiņi ir daudz sulīgāki un aromātiskāki par krūtiņu, ideāli piemēroti šašlikam.
Neatbilstoša gaļa var sabojāt pat vislabāko marinādi un grilēšanas tehniku. Šajā jomā zināšanas nemitīgi pilnveidojas, jo arvien vairāk tiek pētīti dažādi gaļas nogatavināšanas veidi, šķirņu īpašības un marinēšanas metodes.