Nosauktas horoskopa zīmes, kurām 2022. gada novembrī veiksies visvairāk

Astrologi nosaukuši trīs zodiaka zīmes, kuras 2022. gada novembrī sagaida liels veiksmes vilnis. Vienlaikus eksperti atzīmē, ka novembra pirmā puse būs spēcīgā Merkura un vājās Veneras ietekmē, un 16. datumā viņi mainīsies lomām.

Turklāt, sākot ar 30. oktobri, Marss būs retrogrāds visu mēnesi, un šī pozīcija ļoti nelabvēlīgi ietekmēs dažādas zodiaka zīmes. Tomēr šiem trim laimīgajiem izdosies apiet visas šī perioda nepatikšanas. Kas viņi ir – noskaidroja dzentlmenis.lv žurnālisti.

Vērsis

Marsa retrogrāds nekādā veidā neietekmēs Vērsi. Tāpēc pēdējais rudens mēnesis šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem būs mierīgs un labvēlīgs, īpaši pirms Veneras pāriešanas Strēlnieka zvaigznājā.

Astrologi iesaka Strēlniekam šajā laikā pieņemt atbildīgākos un svarīgākos lēmumus, veikt vērienīgus darbus un projektus. Jums tiek garantēts brīnišķīgs noskaņojums.

Lasi arī: Vētru kalendārs līdz 2022. gada oktobra beigām: kad mūs sagaida spēcīgas ģeomagnētiskās vētras

Galvenais tajā pašā laikā ir motivācija, mierīgums un pārdomātība. Pat atbildīgākajā un sarežģītākajā situācijā spēsi atrast pareizo risinājumu, iegūstot pelnītu vadību.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment