Noskatījos, kā māsa pirms došanās prom iemet tējas maisiņu tualetes podā. Kad uzzināja, kāpēc viņa to dara…

 

Tējas maisiņi ir piemēroti ne tikai tualetes tīrīšanai. Viņi lieliski parāda savas efektīvās īpašības virtuvē. Kā tas strādā?

Katrai izlietnei ir “kaitīga” vieta, kur ūdens pastāvīgi stāv. Tāpēc šajā vietā veidojas nepatīkamas krāsas plankumi. Pēc tam tos ir diezgan problemātiski noņemt ar sūkli vai suku. Bet kur vieni līdzekļi neizdodas, citi palīdzēs. Kas būtu jādara?

Ļaujiet tējas maisiņam  kādu laiku pastāvēt vietā, kur ūdens pastāvīgi stāv. Ļaujiet tam pastāvēt pusstundu. Pēc tam vienkārši noņemiet netīrumus ar sūkli. Jūs ievērosiet, kā netīrumi burtiski izšķīst!

Nerūsējošā tērauda krānus un maisītājus ir viegli tīrīt arī ar tējas maisiņu. Vienkārši noslaukiet tos un noskalojiet aizdevumu ar siltu ūdeni. Jūs uzreiz pamanīsiet, cik iespaidīgs būs rezultāts!

Lasi vēl: Tests: Likteņa gredzens pateiks, kas tev gaidāms nākotnē!

Ja jūs gatavojat tēju, izmantojot tējas lapas, tam nav nozīmes. Viņa arī paveiks lielisku darbu. Nosusiniet ar to papīra salvetes un novietojiet tās uz piesārņotajām vietām. Efekts nebūs sliktāks, jo tēja darbojas vienādi, gan maisiņos, gan tējas lapu veidā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment