Notiks Lindas Leen autormūzikas vakars koncertzālē Latvija

9.decembrī plkst.19:00 koncertzālē Latvija notiks dziedātājas Lindas Leen oriģinālmūzikas vakars kopā ar Ventspils bigbendu (mākslinieciskais vadītājs Renārs Lācis) un Ventspils kamerorķestra stīgu grupu.

Pie diriģenta pults ir Aigars Meri. Šī mūziķei būs pirmā viesošanās koncertzālē “Latvija” un pirmā sadarbība ar Ventspils bigbenda un kamerorķestra mūziķiem un diriģentu Aigaru Meri. Koncertā skanēs mūziķa jaunākās kompozīcijas – “Blue Monday”, “Uzar man ka zemi” un dziesmas no albuma “Digital Church” (2017).

Būtisku ietekmi uz ierakstu skanējumu atstās albumu “Hameleons” (2008) un “Ziemskaņas” (2009) orķestra aranžējumi. Tie savulaik tapuši sadarbībā ar Holivudā strādājošo komponisti Lolitu Ritmani, filmu mūzikas komponistu un aranžētāju Krisu Eliotu (Lielbritānija) un trompetistu Kevinu Robinsonu (Lielbritānija). Organizē SIA “Kurzemes Filharmonija”.

Pasākumu finansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Ventspils pašvaldība. Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes tirdzniecības tīklā. Koncertzāle Latvija internetā ir Facebook.com/latvijahall, Instagram.lv/latvijahall un Koncertzalelatvija.lv.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment