Numerologi atklājuši, kā izvēlēties ideālu datumu kāzām, lai ģimenes dzīve būtu laimīga

Kāzas ir ne tikai skaists notikums, bet arī nozīmīgs solis, kas liecina par pāra apņemšanos izveidot ilglaicīgas attiecības. Viens no faktoriem, kas, pēc numerologu domām, var tā vai citādi ietekmēt ģimenes dzīvi, ir kāzu datums.

Izdomāsim kopā, kuri skaitļi var padarīt tavu laulību laimīgu, un pārbaudīsim, vai kāzu datums atbilst ideālajiem kritērijiem.

Šis raksts ieinteresēs ne tikai tos, kuri plāno kāzas, bet arī tos, kuri laulībā ir jau sen, norāda numerologi.

Kā kāzu datums ietekmē ģimenes dzīvi?

Lai uzzinātu savu skaitli, tev jāsaskaita visi tavi kāzu datuma cipari. Piemēram, ja apprecējies 2002. gada 4. septembrī (09/04/2002), tev ir jāsaskaita sekojoši cipari: 4 + 9 + 2 + 2 = 17. Pēc tam jāsaskaita arī iegūtās summas cipari: 1 + 7 = 8. Rezultātā jāiegūst tikai viens cipars. Tālāk vari lasīt atšifrējumu.

Vieninieks – savstarpēja sapratne un saskaņa

Ja tavs kāzu datums atbilst ciparam 1, tev lemta brīnišķīga ģimenes dzīvei, kurā valda savstarpēja sapratne un harmonija.

Tava laulība būs stipra, krāpšana ir izslēgta. Tomēr pat šādi pāri var nonākt uz šķiršanās robežas. Viņus glābj tas, ka vīrs, lai arī ir ģimenes galva, vienmēr cenšas ieklausīties sievā, viņas viedoklī un vēlmēs.

Divnieks – kopīgi mērķi un mājīgums

Ģimene ar skaitli 2 apvieno raksturā un temperamentā līdzīgus cilvēkus. Laulāto kopīgie mērķi un vēlmes rada mājīgumu un komfortu.

Tava laulība būs stipra, jo tu un partneris būsiet uz viena viļņa,  ļaujot viegli atrisināt problēmas.

Trijnieks – komunikācijas problēmas

Ģimenei ar skaitli 3 var rasties problēmas nepietiekamas komunikācijas dēļ. Esi uzmanīgs, paužot savas jūtas un vēlmes.

Regulāras laulāto sarunas var novērst konfliktus un stiprināt attiecības.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment