Numerologi atklājuši, kā izvēlēties ideālu datumu kāzām, lai ģimenes dzīve būtu laimīga

Četrinieks  – bērni un stipras attiecības

Tavā ģimenē, visticamāk, būs daudz bērnu. Tev izdosies izveidot spēcīgas ģimenes attiecības ar savu izredzēto.

Tava laulība būs kā spēcīga klints, uz kuras tiks uzbūvēta ģimenes laime. Lomu sadalījums pārī padarīs jūs par neuzvaramu komandu.

Piecinieks – ideāla laulība

Cipars 5 ir priekšvēstnesis ideālai laulībai, kurā konflikti tiek risināti sarunu un kompromisu ceļā.

Esi atvērts diskusijām un pārmaiņām. Gan tu, gan tavs partneris novērtē brīvību un neatkarību. Šāda uzskatu kopība ļaus radīt harmoniju attiecībās.

Sešinieks – vienotība līdera vadībā

Ģimene ar ciparu 6 var būt stipra, ja tai ir viens vadītājs. Šādā apvienībā ir svarīgi, lai viens no laulātajiem būtu līderis, nodrošinot stabilitāti un atrisinot problēmas. Šis vadītājs var būt gan vīrs, gan sieva, tikai svarīgi, lai lomas būtu skaidri noteiktas.

Nepieciešams, lai abi laulātie ņemtu vērā viens otra vajadzības un vēlmes, kā arī būtu gatavi īstajā brīdī piekāpties. Vienlīdzība un savstarpēja cieņa ir ilgtspējīgu attiecību galvenās sastāvdaļas.

Septiņnieks – harmonija un kompromiss

Ģimene ar ciparu 7 dzīvo harmonijā, risinot problēmas ar kompromisu palīdzību. Sieviete šādā ģimenē jūtas mājīgi un komfortabli.

Tas liecina, ka viņas vajadzības un jūtas tiek ievērotas. Šādās attiecībās sieviete var atklāt savus talantus un būt pārliecināta par savu ieguldījumu ģimenes laimē.

Astoņnieks – savstarpēja palīdzība un mūžīga mīlestība

Laulībā ar ciparu 8 mīlestība ilgst visu mūžu. Neskatoties uz pārpratumiem, ģimenē risinājumi tiek rasti sarunās un kompromisos.

Savstarpēja palīdzība ir sievas un vīra moto, kas padara viņu laulību stipru un laimīgu.

Deviņnieks – uzmanies no nepatikšanām

Ja tu ieguvi ciparu 9, tava laulība, iespējams, nav ļoti laimīga. Partneriem var šķist, ka sekundārie motīvi, piemēram, bizness vai darbs, stāv pāri ģimenes interesēm.  Uzmanības trūkums vienam pret otru var kļūt par nepatikšanu un pat iespējamas krāpšanas cēloni.

Vīrietis šādā pārī var būt karjerists, kurš savas ambīcijas stāda augstāk par ģimenes attiecībām. Tas var izraisīt sievas neapmierinātību, radot spriedzi pāra attiecībās.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment