Nupat WhatsApp pārstāvji paziņojuši nepatīkamas ziņas visiem lietotājiem: tā tiks pārtraukta daudzās ierīcēs

WhatsApp ir viena no populārākajām ziņapmaiņas lietotnēm pasaulē. Izstrādātāji nepārtraukti strādā pie tās uzlabošanas, ieviešot jaunas funkcijas, kas paplašina lietotnes iespējas un padara saziņu vēl ērtāku.

 

WhatsApp piedāvā plašu saderību ar daudziem viedtālruņiem, kuros darbojas Android, iOS un pat dažādas alternatīvas operētājsistēmas.

Gurķiem trūkst kālija! Kā atpazīt kālija trūkumu un ar ko barot gurķus, lai raža būtu lieliska

Android ir Google izstrādāta mobilā operētājsistēma, balstīta uz Linux kodolu, kas ir plaši izmantota dažādos viedtālruņos.

iOS ir Apple izstrādāta mobilā operētājsistēma, ekskluzīvi paredzēta iPhone un iPad ierīcēm, pazīstama ar savu lietotājdraudzīgo interfeisu.

 

Tomēr dažiem no šiem ierīcēm ir sākušies slikti laiki: WhatsApp vairs tajos nedarbosies, ziņo Gizchina.com.

Lasi vēl: Jūlijā veiksme smaidīs ikvienai zodiaka zīmei: kādas pārmaiņas sagaidīt personīgajā dzīvē?

Sarakstā ir Samsung, Motorola, Huawei, Sony, LG un Apple ierīces. Iesakām aplūkot zemāk redzamo sarakstu, lai noskaidrotu, vai jums vajadzētu apsvērt mobilo ierīču maiņu, lai turpinātu lietot ziņojumapmaiņas pakalpojumu droši.

Interesanti, ka dažas no iekļautajām ierīcēm ir vecas, un daži to lietotāji joprojām izmanto WhatsApp, nepievēršot uzmanību jaunākajiem atjauninājumiem. Pašlaik WhatsApp iesaka lietot lietotni tikai ar Android versiju 5.0 vai jaunāku, vai arī iPhone ar iOS 12 vai jaunāku versiju.

Kādā mēnesī meitene ir dzimusi, tāds arī viņai ir raksturs. Puišiem arī ir vērts to uzzināt..

Jaunākās operētājsistēmas versijas parasti nodrošina labāku atbalstu un optimizāciju lietotnēm, tai skaitā WhatsApp. Vecākas operētājsistēmas var ne tik labi optimizēt lietotnes darbību, kas var ietekmēt aplikācijas veiktspēju.

Android 5.0 (Lollipop) tika izlaista 2014. gadā.

iOS 12 tika izlaists 2018. gadā.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu kurām ierīcēm – WhatsApps beigs atbalstīt jau šogad…

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment