Obama esot dusmīgs uz savu 18 gadīgo meitu; Iemesls – “nerātnās” meitas izgājieni

13680889_1220485007971556_2396901187012612478_n

Obama apmeklēja plūdu skarto reģionu tikai pagājušajā nedēļā, jo nevēlējās pārtraukt atvaļinājumu, bet viņa oponenti politiskajās aprindās kritizēja šādu lēmumu, uzskatot, ka prezidentam vajadzēja reaģēt ātrāk un apzināties katastrofas nopietnību.

Republikāņu izvirzītais prezidenta amata kandidāts Donalds Tramps gan nevilcinājās un devās uz Luiziānu, lai apbraukātu izpostīto Batonrūžas pilsētu un palīdzētu nogādāt pārtiku plūdos cietušajiem.

Atvaļinājuma laikā Malija bija devusies uz kādu ballīti, un tikai nedēļu pirms tam, jūlija beigās, tika pieķerta smēķējam marihuānu mūzikas festivālā. Fotogrāfijās ir iemūžināts arī tas, kā  viņa rotaļīgi paceļ augšā svārkus, dejojot pie repera MacMiller mūzikas.

offices-riga-centre-1-2.800
Atvaļinājuma laikā Malija bija devusies uz kādu ballīti, un tikai nedēļu pirms tam, jūlija beigās, tika pieķerta smēķējam marihuānu mūzikas festivālā. Fotogrāfijās ir iemūžināts arī tas, kā viņa rotaļīgi paceļ augšā svārkus, dejojot pie repera MacMiller mūzikas.

Ģimenes atvaļinājuma laikā ASV Slepenais dienests eskortēja Maliju no kādas ballītes, kuru pārtrauca policija, jo bija saņemtas sūdzības par pārāk lielu troksni. Vēlāk meitene tika redzēta kopā ar tēvu pie ekskluzīvās atvaļinājuma mājas.

Barakam Obamam acīmredzot vajadzēja meitai pateikt kādu skarbāku saistībā ar ballēšanos.

Vienā no video materiāliem tika nofilmēts, kā viņa smēķē aizdomīgu cigareti, turklāt tikai dažas dienas pēc tam, kad viņas māte uzstājās ar runu Demokrātu priekšvēlēšanu kampaņā un stāstīja, cik Malija bija paklausīga meitene, kad ģimene sāka dzīvot Baltajā namā.

Kādā citā pasākumā Jūnijā Baraks Obama atklāja, cik grūti viņam bija noskatīties, kā meita absolvē vidusskolu.

“Es sēdēju aizmugurē un biju uzlicis saulesbrilles. Es apraudājos tikai vienreiz, un tad izdvesu dīvainu skaņu, jo centos to apslāpēt, un cilvēki sāka uz mani skatīties,” viņš stāsta. “Cilvēki, kas sēdēja mums priekšā, sāka atskatīties, un es savaldījos.”

Malijas 18. dzimšanas dienā prezidents viņai veltīja apsveikuma dziesmu, pirms kuras pajokoja, ka katra tēva pienākums esot apkaunot savas meitas, un viņam bija vēl kas jāpaveic.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment