Odus aizmirsu uz visiem laikiem: odi un punduri no šī līdzekļa burtiski mūk prom

Ja jūs jūtaties noguris no pastāvīgā odu uzbrukuma jūsu mājās un esat izlietojis visus pieejamos atbaidīšanas līdzekļus, nezaudējiet cerību.

Mums ir risinājums jums.

Pamēģiniet izmantot citronu ģerāniju, ko var audzēt gan uz palodzes, gan pagalmā.

Šis augs ir ļoti efektīvs odus atbaidošs līdzeklis, un tie pie tā strauji attālināsies no jūsu loga. Vēl viena priekšrocība ir tā patīkamais aromāts.

 

Ja vēlaties izvēlēties ēteriskās eļļas, ieteicams izvēlēties lavandas un ģerānijas eļļas. Tie ne tikai efektīvi atbaida odus, bet arī atstāj patīkamu aromātu, kas ir daudz labāks nekā odu atbaidošie aerosoli, kā arī bērza darva.

Odiem nepatīk lavandas un ģerānijas eļļas, jo šīs smaržas var būt pārāk intensīvas un nepatīkamas viņu ārējo ķīloņu un ķimikāliju receptoriem.

Ķīmiskais sastāvs un smaržas var izraisīt kairinājumu viņu sensoros, kas padara šīs smaržas par nevēlamām un varētu likt odiem meklēt citus vietējus resursus vai aizbēgt no avotiem, kas izplata šīs smaržas.

Tāpēc, lai gan cilvēkiem lavandas un ģerānijas smaržas var šķist patīkamas vai relaksējošas, odiem tās var šķist kairinošas vai slikti panesamas.

Tomēr tas nav viss. Labākie padomi vēl tik sekos.

 

 

Kampara eļļa ir efektīvs līdzeklis, lai atbaidītu odi un pundurus. Dabā, kur ir kampara koki, reti kad redzēsiet lidojamus kukaiņus.

Ēteriskās eļļas varat uzklāt uz ādas vai izmantot vates spilventiņus, kas atstāti blakus gultai, lai uzlabotu miegu un atbaidītu kukaiņus.

Es priekšroku dodu dabīgiem produktiem un neizmantoju sintētiskos produktus personīgi. Tādēļ es izveidoju savu odu atbaidīšanas līdzekli, izmantojot tikai dabīgas sastāvdaļas:

Lai pagatavotu šo manu metodi, jums būs nepieciešama pusē citrona, kanēlis un dažas krustnagliņas. Ielieciet pusē citrona mazā bļodiņā, pārkaisiet ar kanēli un pievienojiet dažas krustnagliņas.

Nolieciet šo citronu naktī blakus gultai, lai istaba piepildītos ar patīkamu aromātu, un odi netuvotos tuvumā.

Ja jums patīk zināmā balzāma “Zvaigznīte” smarža, varat atstāt atvērtu iepakojumu pie gultas, lai odi netraucētu jums naktī.

Vēl dažas metodes:

 

Novietojot tomātu lapas istabā, var novērst odus. Tas pats attiecas uz plūškoka zariņiem.

Sadedzinot kadiķa zariņu, tas uz kādu laiku atvairīs odus.

Odi nepatīk ciedrkoka eļļa. To var pievienot krēmam un uzklāt uz ādas.

Izmantojot 1,5 litrus ūdens un 50 gramus vērmelēm, var pagatavot losjonu, ko uzklāt uz rokām un kājām, lai atvairītu odus.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment