Okupanta māte vēršas pie Putina ar video uzrunu, jo naudu par dēlu vairs nesaņem

Krievijas iesauktā no Vladimira apgabala māte ierakstījusi uzrunu Kremļa diktatoram Vladimiram Putinam. Viņa sūdzējās, ka viņai vairs nemaksā stipendiju par dēlu.

Kamēr nauda saņemta, sieviete bijusi “nedaudz mierīga”. Tagad māte nevar sazināties ar savu dēlu.

 

“Mans dēls ir mobilizēts. Es viņu meklēju piecus mēnešus. Kur tik es nevērsos: Vladimiras apgabala [kara komisariātā], pie [gubernatora Aleksandra] Avdejeva, Aizsardzības ministrijā, izmeklēšanas komitejā. Es visur staigāju, nevaru atrast savu bērnu. Es vēl biju mazliet mierīga, jo novembris, decembris mums bija maksājumi, tātad mans dēls ir ierindā. Es biju mierīga, lai gan ar viņu nebija iespējams sazināties. Bet es sāku uztraukties janvārī. Man maksājumi neatnāca,” paziņoja sieviete Vladimira Zolkina “Telegram” kanālā publicētajā video.

LASI VĒL: “Dāmām 45+ nepiestāv”: 5 frizūras, kuras padara vecāku un jau no pirmās sekundes bojā iespaidu par sievieti

Viņas dēls ir norādīts kā bezvēsts pazudis, bet Krievijas Aizsardzības ministrija ir pārsteigta, ka viņa nesaņem maksājumus. Sieviete stāsta, ka, meklējot dēlu, visus savus ietaupījumus iztērējusi advokātiem un ceļojumiem.

Atsevišķā video redzami apstākļi, kādos sieviete dzīvo. Šķiet, ka videomateriālā ir redzama kāpņu telpa ar drupušām sienām, aplīmētām caurumiem un dažādu atkritumu.

 

VIDEO:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment