Olu kultenis jaunā veidā: gatavotu katru rītu, žēl, ka ir tikai vienas svētdienas brokastis nedēļā (ļoti garšīgi)

Vienkārši, bet ļoti garšīgi! Neviens neatteiks! Brokastis noteikti būs veselīgas, apmierinošas un garšīgas. Protams, dažas sastāvdaļas var aizstāt ar citām, ja, teiksim, negaršo pipari vai ķiploki, bet tik un tā sanāks garšīgi un visa ģimene teiks “paldies”.

SASTĀVDAĻAS:

vistas fileja – 300 g
sīpols – 2 gab.
ķiploki – 2-3 krustnagliņas
sarkanie pipari – 2 gab.
tomāti – 3 gab.
krējums (20%) – 100 ml
sāls un malti pipari – pēc garšas
olas – 10 gab.
mocarellas siers – 250 g
sviests – 30 g
augu eļļa – 50 ml
dilles – neliels ķekars

GATAVOŠANAS METODE:

Visus dārzeņus un vistas fileju sagriež nelielos kubiņos.

Olu kulteni var pagatavot bez gaļas.
Tātad, pannā ielej augu eļļu, pievieno sviesta gabaliņu, uzkarsē tos un pievieno smalki sagrieztu vistas fileju. Viegli pievienojiet sāli un apcepiet 3 minūtes.

Tagad pievienojiet sīpolu, sajauciet ar gaļu un apcepiet 1 minūti. Pievieno sasmalcinātu ķiploku.

Tālāk pievienojiet papriku un tomātus. Ja jums patīk pikantāk, pievienojiet 1/2 svaigu aso piparu.

Gatavošanas laikā trauku nav nepieciešams pārklāt ar vāku.

Lasi vēl: Kā uz visiem laikiem atbrīvoties no pienenēm bez ķimikālijām – 8 veidi, kā iegūt tīru, no nezālēm brīvu zonu

Ielejiet krējumu (20%), pēc garšas apkaisa ar maltiem melnajiem pipariem, samaisiet un vāriet trauku 5-7 minūtes.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment