Omītes padomi grīdu mazgāšanā: naudas pievilināšana un slimību novēršana. Spīdīga grīda un labklājība garantēta.

 

Mājas uzkopšanai nav obligāti jāizmanto dažādas ķimikālijas. Pietiek grīdu mazgāšanai pievienot parasto galda sāli, lai māja kļūtu tīra un vairotos labsajūta.

Sāls ir lielisks līdzeklis cīņā pret putekļu ērcītēm un baktērijām. Tas neatstāj svītras un traipus uz jebkādām virsmām, padarot to ideālu dažādu traipu un netīrumu tīrīšanai.

Turklāt sāls enerģētiski attīra telpu, ļaujot jaunām idejām ienākt jūsu mājās, un palielina telpas mitrumu, kas labvēlīgi ietekmē veselību.

Kā veikt rituālu ar sāli

Grīdas mazgāšana ar sāli palīdz atbrīvoties no sliktām domām un bailēm no neveiksmes. Tas palīdz tikt galā ar negatīvām emocijām un sliktu garastāvokli. Katru reizi, kad tīrāt savu māju, iedomājieties, ka jūs arī sakārtojat lietas savā dvēselē.

Kad saliekat lietas vietā, iedomājieties, ka sakārtojat arī savas domas. Noslaukot putekļus, domājiet par to, kā attīrāt savu dvēseli no negatīvisma. Kad mazgājat grīdu, vizualizējiet, kā atbrīvojat savu dzīvi no dusmām un negatīvām emocijām.

Pēc tam, kad esat pabeidzis sakārtot savu apkārtni un iekšpusi, izteiksim šādus vārdus: “Labklājība tīrā mājā, veselība tīrā miesā.” Pēc šo vārdu izteikšanas nomazgājiet seju ar tīru tekošu ūdeni. Un atkārtojiet šos pašus vārdus vēlreiz.

Ja jūs regulāri veicat šos soļus, pamanīsiet, ka mājas atmosfēra mainās laika gaitā. Tas ietekmēs jūsu pašsajūtu un emocionālo stāvokli. Jūsu enerģija sāks virzīties uz pozitīvām domām, kas savukārt varēs ietekmēt gan personīgo, gan profesionālo dzīvi.

Lasi vēl: Seno vārdu spēks: 3 vīriešu vārdi, kuru īpašniekiem visu laiku būs nauda

Tikai divas ēdamkarotes rupjā sāls uz desmit litriem ūdens var ievērojami mainīt jūsu dzīvi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment