ONEfinance.lv pieredze patērētāju kreditēšanā

ONEfinance.lv sevi pozicionē kā uzņēmumu, kura galvenais uzdevums ir zināšanas starp finansēm, mārketingu un tehnoloģijām, tādējādi nodrošinot risinājumus, kas palīdz klientiem saņemt izdevīgu finansējumu, cik ērti vien iespējams.

Lai gan ONEfinance ir salīdzinoši jauns uzņēmums bez ilgas gadu pieredzes, tomēr tas jau ir paspējis iemantot klientu uzticību un atpazīstamību. Tieši individuāla pieeja katram klientam ir tā, kas notur jau esošos klientus un piesaista jaunus. Kopš uzņēmuma dibināšanas dienas ONEfinance.lv ir apkalpojis vairāk kā 8 000 aktīvo klientu, kopsummā izsniedzot virs 15 milj. eiro.

Saviem klientiem ONEfinance.lv piedāvā šādus pakalpojumus: patēriņa kredīts, auto līzings, aizdevums pret auto ķīlu un kredītu apvienošana. Šis piedāvātais aizdevumu klāsts tiek regulāri papildināts, lai uzņēmums varētu saviem klientiem nodrošināt visatbilstošākos aizdevumus.

  • Patēriņa kredīts– šobrīd šis ir viens no vispopulārākajiem kredīta veidiem Latvijas tirgū. Klienti to visbiežāk izmanto kādu lielāku pirkmumu īstenošanai vai mājokļa remontam, bet pēdējā laikā populārākais šī kredīta pielietošanas veids ir ceļojuma apmaksas segšanai.
  • Auto iegādes finansēšana– ONEfinance.lv piedāvā saviem klientiem gan klasisko auto līzingu, kas nozīmē, ka klients kredīta līguma darbības laikā ir kā auto turētājs, gan arī piedāvā no klientu puses pieprasīto auto kredītu.
  • Aizdevums pret auto ķīlu – šo kredīta veidu izvēlas klienti, kuriem ir auto, bet dažādu iemeslu dēļ (kredītvēsture, ienākumi) viņiem nav iespējams saņemt patēriņa kredītu bez ķīlas. Līdz ar to uzņēmums piedāvā aizdevumu pret auto, lai varētu piedāvāt kredīta veidu arī šādiem klientiem, kam nepieciešams aizdevums.
  • Kredītu apvienošana – šis ir vēl viens kredīta veids, kurš nav tik populārs kā iepriekšējie, bet arī diezgan pieprasīts, it īpaši to klientu vidū, kuriem ir jāapmaksā vairāki kredīti vienlaicīgi katru mēnesi noteiktā termiņā. Uzņēmums piedāvā apvienot kredītus, kas nozīmē, ka klients iegūst vienu zemāku ikmēneša maksājumu, labākus līguma nosacījumus un iespēju ātrāk atmaksāt aizdevumu. ONEfinance.lv piedāvā iespēju arī pārkreditēt vienu neizdevīgu kredītu, piemēram, auto līzingu ar augstiem procentiem.

ONEfinance.lv klientu konsultants izskata katra klienta iespējas atmaksāt kredītu un situāciju, kādēļ kredīts nepieciešams, un šī individuālā pieeja nodrošina klientam iespēju saņemt visatbilstošākos līguma noteikumus un visizdevīgāko kredītu. Sazinoties ar konsultantu vai dototies uz klientu apkalpošanas centru, ir iespēja izrunāt visus noteikumus, uzdot neskaidros vai precizējošos jautājumus, kas varbūt liek šaubīties par kredīta izvēli vai laika periodu aizdevuma apmaksāšanai. Konsultants visu izskaidro, lai klients būtu pārliecināts par savu lēmumu, jo jebkurš kredīts ir nozīmīgs solis, kurš ir rūpīgi jāapsver.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment