OnStar. Braukšana ar drošības sajūtu

Tūlītēja palīdzība avārijas gadījumā: OnStar var glābt jūsu dzīvību. OnStar ir līdzās, ja notiek avārija. Pat tad, ja jūs vairs nespējat izsaukt palīdzību.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=8pSuWbysmpo

Avārijas palīgsistēma: aktivizējoties gaisa drošības spilvenam, ieslēdzas automātiskā avārijas palīgsistēma. Uz OnStar centru nekavējoties tiek nosūtīta visa svarīgā automašīnas informācija: atrašanās vieta, braukšanas virziens un pat avārijas smagums1.

 Mēs runājam ar jums: īpaši apmācīti OnStar konsultanti uzsāks ar jums sarunu, izmantojot jūsu brīvroku tālruni – pat atrodoties ārzemēs, saruna norisināsies jūsu izvēlētā valodā2.

 Katra sekunde ir no svara: kolīdz visa informācija ir saņemta un ir skaidrs, ka jums nepieciešama palīdzība, OnStar konsultants nekavējoties ziņo par to avārijas dienestiem.

ĀRKĀRTAS ZVANA PAKALPOJUMS PIEEJAMS VISU DIENNAKTI.

Vai jums, jūsu pasažierim vai garāmgājējam nepieciešama medicīniskā palīdzība? Vienkārši nospiediet SOS pogu, un OnStar konsultants jums palīdzēs.

OnStar konsultants izmantos GPS, lai sniegtu informāciju par precīzu jūsu atrašanās vietu neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam, kas uz norādīto atrašanās vietu dosies tik ātri, cik vien iespējams.

SALŪZUSI AUTOMAŠĪNA? ONSTAR!

Automašīna salūzusi nepazīstamā vietā? Un mobilajam tālrunim ir vājš tīkla pārklājums? Vai izlādējies tālruņa akumulators? Nospiediet pakalpojumu pogu un sazinieties ar OnStar konsultantu.1 Konsultants piefiksēs jūsu problēmu un palīdzēs to atrisināt. OnStar sazināsies ar Opel “Palīdzība uz ceļa” pakalpojumu sniedzēju un, ja jūsu automašīna atbildīs Opel „Palīdzība uz ceļa“ noteikumiem, tie bez maksas nosūtīs uz jūsu atrašanās vietu profesionālu servisa.

PALĪDZĪBA AUTOMAŠĪNAS ZĀDZĪBAS GADĪJUMĀ. MĒS PALĪDZĒSIM TO ATGŪT.

Vai jūsu automašīna ir nozagta? Mēs palīdzēsim policijai to atrast. Sekojiet zagļiem uz karstām pēdām, izmantojot OnStar. Ja jūsu automašīna vairs neatrodas vietā, kur to novietojāt, iespējams, tā ir nozagta. OnStar var palīdzēt policijai atrast jūsu automašīnu.

 

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=EnQKIijynK8

Vienīgais, kas jādara jums – par zādzību jāpaziņo policijai. Jūsu OnStar konsultants var palīdzēt policijai automašīnas meklēšanā. OnStar atrod jūsu Opel automašīnu, izmantojot GPS, un seko tai. Tas nozīmē, ka policija zinās, kur tā atrodas.  Jūsu OnStar konsultants var pilnībā atspējot automašīnas aizdedzi – dzinējam apstājoties, zaglis vairs nevarēs iedarbināt jūsu automašīnu.

NB! OnStar pakalpojumi ir jāaktivizē, tie ir atkarīgi no mobilā tīkla pārklājuma, un tiem ir atšķirīga pieejamība. Pēc izmēģinājuma perioda tiek piemērota maksa. OnStar abonēšanas paketes var atšķirties no bezmaksas izmēģinājuma perioda paketē iekļautajiem pakalpojumiem. Dažas funkcijas var nebūt pieejamas konkrētos modeļos vai apdares versijās. Piemērojami nosacījumi.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment