Opel Astra Sedans – drošs un komfortabls

Iepazīstieties ar Opel Astra četrdurvju sedanu ar eleganto dizainu un augstvērtīgiem tehnoloģiskajiem jaunievedumiem. Opel Astra Sedans ir drošs un komfortabls, gan ar manuālo, gan automātisko pārnesumkārbu.

Adaptīvais priekšējais apgaismojums +

AFL+1 pielāgo biksenona priekšējos lukturus dažādam apgaismojumam un laikapstākļiem, lai nodrošinātu maksimālu redzamību, neapžilbinot citus vadītājus.

Vienkārša automašīnas novietošana

Ultraskaņas sensori uztver šķēršļus priekšā un aizmugurē. Astra parkošanās palīgsistēma1 informē par attālumu ar pulsējošu skaņu.

Izvēlieties savu jaudu.
Dīzeļdegvielas, benzīna vai LPG dzinēji ar jaudu no 81 kW (110 ZS) līdz 103 kW (140 ZS). Sešpakāpju manuālā, kā arī izteikti plūstoša sešpakāpju automātiskā pārnesumkārba.

Gāzi grīdā!


Jūs būsit sajūsmā par Astra pārnesumkārbām. Izvēlei pieejama manuālā pārnesumkārba komplektācijā ar papildaprīkojumā pieejamo Start/Stop sistēmu un sešpakāpju automātiskā pārnesumkārba.

Start/stop sistēma.

Apstādinot dzinēju, netiek radīti izmeši ne stāvot pie sarkanās gaismas, ne citos apstāšanās gadījumos. Dzinējs atsāk darboties, kad tiek nospiests sajūga pedālis.

Piekare ar Vata mehānismu.


Astra piekare ar Vata mehānismu nodrošina bezrūpīgu un vieglu vadāmību. Visā visumā jūs sagaida nevainojama vadība.

Rakstu iesaka:
Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment