Opel Astra Sports Tourer dizains

Astra Sports Tourer ir īpaši pielāgota jums, lai atvieglotu jūsu dzīvi. Tās lielais premium klases salons praktiski ir radījis jaunu kategoriju kompakto automašīnu klasē.

DZĪVOJIET PLAŠĀK

Plašā bagāžas nodalījuma ietilpība 1630 litri un viedā, elektriskā brīvroku bagāžas nodalījuma atvēršanas funkcija ierindo Sports Tourer līdera pozīcijā. Apsildāmi aizmugurējie sēdekļi un citas labsajūtu uzlabojošas funkcijas ļaus jums baudīt ērtības katru dienu.

Unikālās Opel spārnu formas LED aizmugurējās gaismas un dienas braukšanas gaismas izceļ automašīnas dizainu un uzlabo redzamību.

Automašīnas formas piesaista uzmanību, bet riepas neļauj novērsties no tās. Izvēlieties 16, 17 vai 18” vieglmetāla diskus, kas jaunajai Astra Sports Tourer piešķir spēcīgu stāju.Svaigs gaiss pogas spiediena attālumā. Lielais stikla jumts ar iebūvētu vēja novirzītāju pasargā no vēja, bet saulessargs pasargā no karstuma. OPC Line Sporta salona pakete piešķir Astra dinamisku augstākās klases izskatu, kas apvieno augstas kvalitātes materiālus ar izmeklētu dizainu.

MELNA KRĀSA IR SKAISTA

Ar jauno melnā jumta paketi jūs izcelsieties citu vidū. Divkrāsainie dizaina akcenti piesaista skatienus un piešķir Astra automašīnai ļoti īpašu izskatu.

Melnās jumta paketes aprīkojumā ietilpst:

  • Stilīgs melnas krāsas jumts
  • Pieskaņoti ārējo atpakaļskata spoguļu ietvari melnā krāsā
  • Izteiksmīgi 17” vieglmetāla diski melnā krāsā
  • Papildus pieejami divi dažādi 18” disku dizaina varianti

 

Rakstu iesaka:

Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment