Opel Corsa vispusīga drošība

Ekskluzīvā Opel Eye kamera ir viena no drošākajām un progresīvākajām palīgsistēmām, kāda jebkad iebūvēta automašīnā. Jums par neko nav jāuztraucas.

• Ceļa zīmju atpazīšanas sistēma uztver un attēlo ātruma ierobežojumus un citas ceļa zīmes.
• Joslas saglabāšanas brīdinājums ar skaņas signālu brīdina, ja autovadītājs novirzās no braukšanas joslas, neieslēdzot pagrieziena rādītāju.

• Distances ievērošanas palīgsistēma informē par distanci līdz priekšā braucošajam transportlīdzeklim.
• Priekšējās sadursmes brīdinājuma sistēma uztver iespējamu frontālo sadursmi un izdod brīdinājuma signālu, kā arī attēlo vizuālu brīdinājumu ekrānā un uz vējstikla.
• Aklās zonas brīdinājuma sistēma uztver transportlīdzekļus automašīnas aklajā zonā un brīdina ar mirgojošu signālu labās vai kreisās puses atpakaļskata spogulī.

Vienkārša automašīnas novietošana.
Uzlabotā parkošanās palīgsistēma un atpakaļskata kamera automašīnas novietošanu stāvvietā padara par tīro bērnu spēlīti.

Vieglākai dzīvei.
Ātrumjutīgais elektriskais stūres pastiprinātājs uzlabo precizitāti un ļauj ietaupīt degvielu. Izmantojiet pilsētas režīma pogu vieglākai automašīnas novietošanai stāvvietā un manevrēšanai ar nelielu ātrumu.

Vienkārši redziet vairāk.

Lai braukšana būtu vēlrelaksētāka, Corsa reaģē uz laikapstākļiem un apgaismojumu ar papildaprīkojumā pieejamo Redzamības un apgaismojuma paketi.

Rakstu iesaka:
Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment