Opel GT X Experimental: drosmīga vīzija par Opel nākotni

2018 Opel GT X Experimental

Opel ar savu jauno zīmola konceptauto sniedz ieskatu zīmola nākotnē. Tā nosaukums: Opel GT X Experimental – drosmīgs, 4,06 metrus garš, piecdurvju, pilnībā elektrisks kompaktais SUV ar kupejas izskatu un pilns ar novatoriskām idejām.

GT X Experimental iemieso Opel vērtības un vīziju, kā arī sniedz ieskatu Opel modeļu nākotnē. Uzņēmums stratēģiskā PACE! plāna prezentācijas laikā pagājušā gada novembrī jau bija paziņojis, ka tas vēl vairāk noslīpēs savu profilu. GT X Experimental ir pirmais praktiskais šī procesa rezultāts.

“Ar mūsu PACE! plānu mums ir ļoti skaidra vīzija par to, kā mēs vēlamies radīt veiksmīgu Opel nākotni. Spēcīgai zīmola identitātei, ko nosaka mūsu vērtības – vācu, pieejams, aizraujošs – ir neatņemama loma mūsu ceļā uz ilgtspējīgiem panākumiem. Mūsu zīmola koncepts parāda, kā nākotnē šīs vērtības iedzīvosies mūsu produktos. Mūsu inženiertehniskās un dizaina grupas ir to lieliski realizējušas Opel GT X Experimental. Tas sniedz skaidru priekšstatu par to, kādu mēs Opel redzam mobilitātes nākotni,” saka Mihaels Lohšellers.

Rakstu iesaka: 
Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment