Opel Insignia Grand Sport – sportiska izskata un izcilas aerodinamikas apvienojums!

Pateicoties inovācijām un daudzpusībai, šis pievilcīgais Sedans piedāvā drošību un sportisku vadāmību vienlaikus. Izcils slīpā jumta dizains, kupejas stila kontūras, izteiksmīgas līnijas – sportiska izskata un izcilas aerodinamikas apvienojums.

PROGRESĪVI INTELLILUX LED® MATRICAS TIPA PRIEKŠĒJIE LUKTURI

IntelliLux LED® matricas tipa priekšējie lukturi¹ arneapžilbinošām tālajām gaismām automātiski pazemina gaismas staru ap citiem transportlīdzekļiem, bet turpina apgaismot pārējo ceļu līdz 400 metriem uz priekšu.

UZTUR DROŠU DISTANCI

Autonomā distances ievērošanas palīgsistēma¹ palīdzizvairīties no vienā joslā braucošu transportlīdzekļu sadursmēm un ļauj braukt ar mierīgu prātu, bremzējot un palielinot braukšanas ātrumu, lai ievērotu iestatīto distanci līdz priekšā braucošajam transportlīdzeklim.

NĀKAMĀ LĪMEŅA PALĪGSISTĒMAS.

Vējstikla displejs¹ attēlo galvenos datus uz vējstikla, lai jums nebūtu jānovēršas no ceļa. Attēlotā informācija ir, piemēram, braukšanas ātrums, satelītnavigācijas norādījumi un brīdinājumi.

AIZMUGURĒJO SĀNU ZONU UZRAUDZĪBAS SISTĒMA.

Aizmugurējo sānu zonu uzraudzības sistēma¹ brīdina par citiem transportlīdzekļiem, kad atpakaļgaitā izbraucat no stāvvietas vai piebraucamā ceļa. Kādreiz neredzami apdraudējumi tagad ir kļuvuši par nieku.

PROGRESĪVAS DROŠĪBAS SISTĒMAS.

Opel drošības sistēmas¹ piedāvā šādas funkcijas:

MAĢISKAIS PIESKĀRIENS.

Iesēdieties automašīnā un brauciet. Insignia bezatslēgas atvēršanas un iedarbināšanas sistēma ir iekļauta Insignia standartaprīkojumā un ļauj jums doties ceļā, vienkārši nospiežot pogu.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment